Un membru PSD a intrat dezbrăcat, de la duș, în ședință. Momentul a fost transmis live

Ultima actualizare:

Imagini video ireale cu un consiler local de la Sectorul 1. Acesta a intrat dezbrăcat în ședință, în timp ce făcea duș. Ulterior, PSD a luat o decizie radicală.

Un membru PSD a intrat dezbrăcat, de la duș, în ședință. Foto: colaj/captură/via Adevarul
Un membru PSD a intrat dezbrăcat, de la duș, în ședință. Foto: colaj/captură/via Adevarul

Cele mai frapante imagini de Dragobete l-au avut în centrul atenteție pe consilierul local PSD, Alberto Caraian. Acesta a apărut în timpul ședinței Consiliului Local Sector 1 București, care se desfășura live, în timp ce se afla sub duș.

Imaginile au fost postate pe canalul de Youtube al Primăriei Sector 1. Potrivit G4media, colegii aflați în ședință au râs în momentul apariției consilierului.  

Imagini scandaloase. Un membru PSD intrat dezbrăcat, de la duș, în ședință

Consilierul social-democrat a intrat în direct în timpul apelului nominal, atunci când a fost apelat un alt consilier, Marian Aurelian Bârgău, ales pe listele PMP.

Ulterior, după ce imaginile au devenit virale, acesta a făcut o postare pe Facebook în care și-a cerut scuze. „Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”.

Câteva ore mai târziu, consilierul de la Sectorul 1 și-a dat demisia. „În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia”, a transmis PSD într-o informare de presă.     

Cine este Alberto Caraian, consilierul care a intrat în ședintă direct de la duș

În anul 2020, Alberto Caraian a fost ales pe listele PSD. „Fac parte din comunitatea romilor, cât și din cea a membrilor bisericilor neoprotestante. Aceste comunități au nevoie de o voce, dar, din păcate, stigma și greutățile atrase de aceasta le-au redus la tăcere. Simt și știu că pot să reprezint cu onoare minoritățile din Sectorul 1, pot să ajut la dezvoltarea unor programe de integrare, pot să lupt pentru egalitate de șanse”, se prezenta el în timpul campaniei electorale din 2020.

De asemenea, potrivit paginii sale de Facebook, Caraian a  fost numit din iulie 2022 consilier la Ministerul Fondurilor Europene, transmite Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net