Cum se simte soția lui Mircea Radu, după ce a fost lovită de o mașină: „Recuperarea mea..”

Raluca Radu, soția îndrăgitului fost prezentator Mircea Radu, a suferit de curând un accident pe trecerea de pietoni, fiind lovită din plin de către o mașină. Partenera de viață a lui Mircea Radu a făcut și primele declarații despre incident, dezvăluind care este starea sa de sănătate în prezent.

Cum se simte soția lui Mircea Radu, după accidentul suferit Foto: Facebook
Cum se simte soția lui Mircea Radu, după accidentul suferit Foto: Facebook

În urma accidentului în care ea și o rudă apropiată au fost izbiți pe trecerea de pietoni de către un taximetrist, Raluca Radu a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind atunci transportată la spital.

Vezi aici detalii: Soția lui Mircea Radu, lovită din plin de o mașină pe trecerea de pietoni

Raluca Radu, primele declarații după accidentul suferit

Soția lui Mircea Radu a explicat, pe pagina personală, că se află încă în perioada de recuperare, însă cu toate acestea, va reveni la lucru, aceasta fiind de profesie medic oncolog și neputând să își neglijeze pacienții. Totodată, Raluca Radu le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis un gând bun cu privire la starea sa de sănătate, după accident.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefoane cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat sprijin, după accidentul suferit acum trei zile. Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul număr de telefon al cabinetului, pierdut în accident, nu mai poate fi recuperat.”, a scris Raluca Radu pe Facebook.

Nu rata: INTERVIU Mircea Radu s-a mutat la Piatra Neamț de dragul soției. Ce schimbări au apărut în viața lui

Mircea și Raluca Radu, mariaj de aproape 10 ani și doi copii!

Mircea Radu și Raluca, partenera lui de viață, se pot lăuda cu o căsnicie frumoasă de aproape 10 ani, cei doi căsătorindu-se în anul 2013. Între parteneri există o diferență de vârstă de 20 de ani, soția fostului om de televiziune fiind mai tânără decât el. Cu toate acestea, vârsta nu a reprezentat niciodată un impediment în relație.

Iată și: Mircea Radu, poze cu bunicul, tatăl și fiul lui! Patru generații, același șarm incredibil

Soții au împreună doi copii și au decis, de-a lungul timpului, să își trăiască viața de familie cât mai departe de lumina reflectoarelor în care strălucea odinioară Mircea Radu. Iată ce povestea fostul prezentator despre soția lui, în urmă cu ceva vreme!

„Ne-am cunoscut întâmplător, nu a fost dragoste la prima vedere.. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului..”, dezvăluia Mircea Radu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net