Cum sunt filmate, în realitate, scenele de sex din filme. Ce se întâmplă, de fapt, cu actorii care fac asta

Ultima actualizare:

Regizorii şi producătorii filmelor „Atracţie fatală“, „Propunere indecentă“, „50 Shades of Grey“ şi „Fetele“ au dezvăluit, într-un interviu, cum sunt filmate, în realitate, scenele de sex din filme. Aceștia spun că, actorii apelează tot felul de trucuri în scenele de sex şi nuditate din filme, de la perne, materiale de culoarea pielii care acoperă zonele intime şi până la dubluri pentru posterior.

În Fifty Shades of Grey s-a folosit o cameră video controlată de la distanță. Foto: Click.
În Fifty Shades of Grey s-a folosit o cameră video controlată de la distanță. Foto: Click.

Ce spun actorii

Cei mai mulți dintre actorii care au jucat în scene de sex spun că nu există niciun fel de plăcere în acest lucru. Aceștia descriu senzația de pe platoul de fimlare din timpul acestor scene ca fiind ciudate și tensionate. Pe de altă parte, producătorii de filme se pare că au cu totul și cu totul altă părere. 

Ce spun producătorii

Eu, personal, sunt foarte entuziasmată când filmez scene de sex, pentru că pot trece dincolo de limite, pot fi foarte, foarte reale.“, spune Sarah Treem, producătorul serialului american „The Affair“ („Aventura“).

Am păstrat scenele explicite sexual la finalul săptămânii de filmări. Scenele mai violente au fost realizate digital, a mărturisit Seamus McGarvey, directorul de imagine al peliculei „Fifty Shades of Grey“.

Cum reușesc actorii să mimeze atât de bine scenele de sex

Actorii reușesc să mimeze atât de bine scenele de sex cu ajutorul unor trucuri: pun perne între ei, folosesc elemente protetice, ciorapi şi lenjerie de corp de culoarea pielii, dar mişcările sunt adesea improvizate. „Dacă sunt repetate sau gândite prea mult, totul va arăta ca o pronografie soft-core nereuşită de pe Cinemax“, explică Judd Apatow, producătorul serialului „Fetele“.

Cum au scăpat de inhibiții Michael Douglas şi Glenn Close în „Atracţie fatală“

Michael Douglas şi Glenn Close care au jucat în filmul „Atracţie fatală“ (1987) pentru a reuși să scape de inhibiții li s-au dat să servească şampanie şi cocteiluri Margarita, a povestit Adrian Lyne, regizorul peliculei.“.

Cum s-au întâmplat lucrurile în „Fifty Shades of Grey"

Director de imagine al „Fifty Shades of Grey",  Seamus McGarvey, a explicat și el cum s-au realizat scenele de sex din acest film: „Am făcut repetiţii, iar pentru a face actorii să se simtă confortabil am fotografiat scenele de sex. iniţial, am filmat ţinând camera la distanţă. În Camera Roşie, unde lucrurile s-au încins, s-a regizat mai puţin. Uneori, foloseam o cameră video controlată cu telecomanda, astfel încât actorii să nu aibă un operator prin preajmă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net