Cum trebuie să te îmbraci, dacă vrei să atragi bani. Mihai Voropchievici dă sfaturi esențiale

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din țara noastră, vine cu noi sfaturi și recomandări în materie de bani. Deși nu mulți mizează pe acest lucru, important de știut, spune specialistul menţionat, este faptul că banii nu sunt atrași oricum, ci doar ținând cont de câteva reguli importante.

Mihai Voropchievici susţine că ştie cum se atinge prosperitatea financiară / foto: captură Antena 3
Mihai Voropchievici susţine că ştie cum se atinge prosperitatea financiară / foto: captură Antena 3

„Banii nu aduc fericirea, însă o întrețin" – aceasta este ideea de bază după care se ghidează majoritatea oamenilor. Desigur, banii au devenit din ce în ce mai indispensabili în zilele noastre și tot mai mulți încearcă să-i producă în sume din ce în ce mai mari. Mihai Voropchievici se adresează acestor oameni şi le spune că felul în care se îmbracă poate  atrage banii. De asemenea, acesta a vorbit şi despre i importanța culorilor purtate în raport cu starea noastră de spirit.

Mihai Voropchievici: „M-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit”

Prezent în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre ținutele vestimentare și cum putem atrage prosperitate financiară în viața noastră.

Potrivit informațiilor oferite de numerolog, în fiecare zi a săptămânii trebuie să asociem ținutele pe care le purtăm și culorile acestora cu starea noastră de spirit, pentru a atrage energii pozitive și a ne simți suficient de pregătiți pentru a permite banilor să vină către noi.

„Dacă știi să combini ținuta vestimentară cu niște culori benefice, dar și în funcție de mentalul tău. Pentru că degeaba mă îmbrac eu în auriu, dar sunt sumbru pe interior, nu am o stare atât de bună de dispoziție, dar m-am îmbrăcat că m-a sugestionat Lidia să pun ceva mai colorat pe mine", a explicat Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii de la Antena 3. 

„Negrul te face mai rezervat"

Dar, eu m-am îmbrăcat în conformitate cu starea mea de spirit și cu gândul la ce trebuie să fac. Deci în momentul în care nu ești superdispus să faci niște minuni de genul acesta, tinzi la acele culori terne: un maro, un verde închis, negru. Negrul este practic o culoare care te face mai rezervat. Din cauza aceasta, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol se îmbracă la două tente, că nu-s culori: alb și negru. Și de aici impui un anumit respect, dar și o anumite distanță între tine și interlocutorul respectiv", a mai spus Voropchievici.

Dacă găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat. Există un principiu sau o regulă, de care ar fi fantastic să ținem cont: în funcție de fiecare zi a săptămânii te armonizezi cu ziua respectivă îmbrăcându-te cu anumite nuanțe de culori", a completat acesta.

Dar, eu spun - ca o completare - mai purtați și o bijuterie de aceeași nuanță, pentru că vă dă o cu totul altă stare de spirit. Primești altă influență cu totul”, a adăugat Mihai Voropchievici.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net