Dacă și tu ai în dormitor aceste obiecte, aruncă-le de îndată! Atrag sărăcia și ghinionul

Experții în arta Feng Shui-ului ne explică deseori importanța locurilor în care sunt așezate obiectele din locuința noastră. Astăzi vorbim despre dormitor, dar și despre lucrurile care se află în el. Află din rândurile de mai jos care sunt cele patru obiecte de care trebuie să ne lipsim cât mai rapid, întrucât pot atrage energiile negative. 

Ce nu ar trebui să se afle în dormitorul nostru / foto: Pexels
Ce nu ar trebui să se afle în dormitorul nostru / foto: Pexels

Perechile de șosete incomplete, mizeria din dulap, lucruri care ne amintesc de anumite persoane care te-au rănit și dispozitive electronice care nu mai funcționează - trebuie să ne asigurăm că nu mai fac parte nici din casa, dar nici din viața noastră. 

Șosetele incomplete 

Fiecare dintre noi avem în sertare șosete incomplete. Pe lângă faptul că nu le mai putem folosi, ele blochează energiile bune din jurul nostru. Astfel, specialiștii în Feng Shui ne recomandă să le aruncăm, pentru a debloca energiile și a le lăsa să curgă. 

Mizeria din dulap 

În sertarele dulapurilor cu siguranță mulți avem dezordine și tindem să le aglomerăm cu obiecte inutile. Ei bine, a venit timpul să facem ordine și să aruncăm ceea ce este nefolositor, căci nu vom face altceva decât să atragem „gunoi” în viața noastră. Doar făcând ordine în lucruri, putem să facem curățenie și în viață și să permitem lucrurilor bune, energiilor pozitive, să ne înconjoare. 

Lucrurile sau obiectele care ne amintesc de cei care ne-au rănit 

Suntem obișnuiți să păstrăm lucruri primite sau cumpărate alături de persoane care ne-au fost cândva dragi, dar care au sfârșit prin a ne răni sufletul. A venit momentul să renunțăm atât la ele, cât și la lucrurile care le păstrează amintirea vie. Trebuiesc alungate din dormitorul nostru, pentru că nu fac altceva decât să atragă energii negative în jur. 

Obiecte electrocasnice care nu mai funcționează 

Fie că vorbim despre un telefon vechi, un încărcător care nu mai funcționează sau un laptop deja stricat, sau orice obiect care funcționează pe baterii, important este să le alungăm din dormitor.

Universului nu-i plac spațiile ocupate, astfel că trebuie să le golim de ceea ce nu mai folosim, doar așa vom putea să permitem obiectelor noi să vină către noi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net