De ce a vândut Emag televizoare și telefoane cu 8 lei. Ce s-a întâmplat cu produsele comandate

Ultima actualizare:

Emag, una dintre cele mai mari companii de vânzări din România a făcut o gafă de zile mari, ajungând să vândă produse de mii de lei la prețuri cuprinse între 1 și 8 lei. Totuși, cum a fost posibilă o astfel de greșeală și, cea mai importantă întrebare, și-a recuperat Emag banii pierduți? 

Gigantul Emag. Sursă foto: Emag.ro
Gigantul Emag. Sursă foto: Emag.ro

Ei bine, Emag a listat mai multe reduceri greșite, iar comenzile produselor ireal de ieftine au curs pe bandă rulantă. Cumpărătorilor nu le-a venit să creadă că un televizor Smart 3D costa doar 3 lei pe Emag, iar pentru doar 1 leu au fost vândute foarte multe telefoane de ultimă generația.

Gafa Emag va rămâne în istorie!

În anul 2014, compania Emag a listat nenumărate reduceri greșite la produse a căror preț sărea de ordinul zecilor de mii de lei, iar cumpărătorii au adăugat în coșul lor de cumpărături cât mai multe produse cu o valoare mare, vândute însă la prețuri cuprinse între 1 și 8 lei.

Pierderea financiară a fost una destul de mare pentru companie, dacă ne gândim că 730 de produse au fost vândute aproape pe gratis.

Cumpărături online. Sursă foto: Pixabay
Cumpărături online. Sursă foto: Pixabay

Emag a suportat consecințele: „Vom onora absolut toate comenzile”

După ce s-a aflat isprava făcută de către Emag, cumpărătorii s-au temut de faptul că vor fi nevoiți să restituie produsele sau să le plătească prețul integral. Din fericire, nu a fost necesară niciuna din aceste variante, întrucât Iulian Stanciu, directorul general al companiei Emag a ieșit la scurt timp cu un răspuns care să clarfice cele întâmplate.

Astfel, Iulian Stanciu anunța faptul că Emag își asumă întreaga responsabilitate pentru eroarea făcută și i-a asigurat pe cumpărători că bunurile le vor fi livrate la sumele pe care apucaseră să le achiziționeze.

,,Vom onora absolut toate comenzile, iar produsele vor fi expediate rapid”, spunea Iulian Stanciu, la scurt timp după eroarea din 2014, potrivit informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net