De ce regretă o tânără că a devenit milionară după ce a câștigat la loto: „Nu doresc asta nimănui”

Ultima actualizare:

tânără a devenit milionară după ce a câștigat la loto, însă a transmis că nu dorește nimănui lucrul acesta. Blonda în vârstă de 27 de ani a dezvăluit ce a pățit după ce s-a îmbogățit.

De ce regretă o tânără că a devenit milionară după ce a câștigat la loto. Foto: colaj Facebook
De ce regretă o tânără că a devenit milionară după ce a câștigat la loto. Foto: colaj Facebook

Jane Park, o tânără originară din Marea Britanie, a dat lovitura în urmă cu zece ani, după ce a câștigat o sumă impresionantă la loto. Deși a crezut că a dat norocul peste ea, femeia s-a lovit de multe probleme după ce destinul îi zâmbise inițial.

A câștigat peste 1 milion de euro la loto, dar regretă acest lucru

Jane Park a primit în 2013, la doar 17 ani, o sumă de 1 milion de lire sterline din partea loteriei. Din nefericire, acel moment i-a schimbat viața în rău.

Blondina a apărut de curând în cadrul unei emisiuni TV, unde a avut ocazia să stea de vorbă cu un psiholog. Publicul a fost uimit să afle că „norocoasa” a ajuns să fie urmărită de tot felul de persoane, hărțuită și chiar amenințată cu moartea, după ce a câștigat acel premiu uriaș.

„Ai avut parte de persoane care te-au hărțuit, care te-au urmărit, au fost chiar și amenințări cu moartea. La 17 ani nu erai nici măcar un adult în adevăratul sens al cuvântului. Înțelegi la ce mă refer. Erai atât de naivă la 17 ani”, i-a spus psihologul, în emisiune, lui Jane Park, scrie Mirror.

Femeia care regretă că a câștigat la loto: „Nu doresc asta nimănui”

După ce a intrat în posesia banilor, tânăra a ajuns să regrete profund faptul că a devenit celebră și că și-a dezvăluit identitatea. 

„Mi-am dorit să nu fi câștigat vreodată. Nu doresc asta nimănui. Nu regret modul în care am cheltuit banii. Singurul regret pe care îl am e faptul că am devenit persoană publică și că mi-am dezvăluit identitatea”, a completat Jane Park în timpul emisiunii.

După ce tânara a criticat organizatorii loteriei pentru că au forțat-o să iasă în public și să ofere detalii despre premiul obținut la loto, vârsta minimă pentru joc a fost modificată de la 16 ani la 18 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image png
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net