De ce să nu oferi niciodată un buchet cu florile în jos. Eroarea pe care toți românii o fac, fără să știe

Ultima actualizare:

Florile reprezintă alegerea perfectă atunci când ne dorim să marcăm un moment de fericire sau o ocazie specială cum ar fi 8 martie sau ziua de naștere a unei persoane dragi. Însă nu este de ajuns să alegem unul dintre acele buchete de flori impresionante, ci trebuie să știm și cum să îl oferim.

Florile se oferă cu cozile în jos, iar poziția lor trebuie să fie ușor oblică Foto: Shutterstock
Florile se oferă cu cozile în jos, iar poziția lor trebuie să fie ușor oblică Foto: Shutterstock

Florile, oferite cu tulpina în jos

Cu tulpina în jos sau în sus? Cu ambalaj sau fără ambalaj? Sunt doar câteva dintre întrebările care apar în momentul în care ne dorim să oferim un buchet de flori. Majoritatea persoanelor oferă florile cu tulpina în sus pentru că așa sunt obișnuite.

Codul bunelor maniere spune, însă că orice buchet de flori trebuie să fie oferit cu tulpina în jos și orientat într-o poziție oblică. Dacă stăm să ne gândim puțin, acest lucru este logic. Până la urmă, dorim să oferim florile, nu tulpina. Ține minte acest lucru data viitoare când oferi un buchet de flori.

Florile, dăruite fără ambalaj

Oricât de frumos ar fi ambalajul, ar fi bine să îl îndepărtezi înainte de a oferi buchetul de flori. Florile în starea lor naturală, legate cu o simplă fundă sunt mult mai frumoase decât cele în ambalaje țipătoare.

Dacă nu îți plac florile fără ambalaj, încearcă să alegi unul dintre acele buchete de flori deosebite cu un ambalaj neutru, care nu iese prea mult în evidență și nu atrage atenția de la frumusețea florilor.

Florile să fie însoțite de un mesaj

Dacă optezi să trimiți florile prin intermediul unei florării online, asigură-te că ele sunt însoțite de un mesaj drăguț din partea ta. Degeaba optezi pentru un buchet de flori impresionant dacă îl trimiți anonim. În plus, cele mai frumoase flori sunt însoțite de mesaje de apreciere și de iubire.

Un număr impar de flori pentru alcătuirea buchetului 

Numărul de fire pe care le alegem pentru a crea un buchet este și el foarte important. Cu excepția cazurilor în care urmează să participi la o ceremonie funerară, este bine să alegi un număr impar pentru alcătuirea buchetului. Se spune că cea care primește florile, completează buchetul.

Nu cumpăra un buchet de flori ales pe fugă

Alege buchete de flori care se potrivesc ocaziei și personalității persoanei pe care vrei să o surprinzi. Nu cumpăra niciodată un buchet de flori pe fugă doar pentru a avea ce să oferi sărbătoritei. Mai bine gândește-te din timp ce fel de flori ai vrea să oferi și optează pentru unul din acele buchete de flori online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net