De ce trebuie să pui spumă de ras pe buretele de vase? Acest lucru rezolvă o problemă importantă în bucătărie

Ultima actualizare:

De ce trebuie să pui spumă de ras pe buretele de vase? Acest lucru rezolvă o problemă importantă în bucătărie

chiuveta bucatarie freepik jpg

Spuma de ras, de nădejne în curățenia din casă

În primul rând, îți poți salva tigaia din oțel inoxidabil dacă folosești spuma de ras. Aplică spuma pe fundul tigăii, direct pe arsură, lasă să acționeze 10 minute, iar apoi freacă bine cu un burete. Tigaia va fi ca nouă.

Și oglinzile din baie pot fi curățate lună cu spumă de ras! Pur și simplu puneți puțină spumă pe burete și curățați zona, lăsați-o să acționeze timp de un minut, apoi ștergeți-o cu un prosop uscat, pentru un finisaj fără urme. În plus, va ajuta la prevenirea aburului oglinzilor din baie, după un duș sau o baie fierbinte.

accesorii baie dim jpg

Puteți curăța și canapelele! De multe ori le acoperim cu plapume și pături, de teamă să nu se murdărească și să se păteze. Ei bine, nu vă mai faceți griji, deoarece spuma de ras își poate face treaba foarte bine și în cazul lor. Acoperiți pata cu spumă de ras și lăsați-o să acționeze timp de aproximativ 15 minute, apoi îndepărtați-o cu o cârpă umedă și lăsați-o să se usuce și gata, pata s-a dus!

Cu toate acestea, nu vă lăsați încă pradă spumei de ras, după cum explică Sarah Massouh, fondator al Willow & Hall: „Spuma de ras este o formă de săpun care conține, de asemenea, în mod obișnuit, alcool, motiv pentru care poate fi folosită cu succes ca detergent în casă. Unele țesături rezistente pot răspunde bine la a fi curățate cu spumă de ras, totuși, nu vă recomandăm să începeți să pulverizați cele mai scumpe piese de mobilier, fără a face un test amănunțit la fața locului și fără a verifica mai întâi orice ghid de îngrijire a țesăturilor!".

canapea accesorii jpeg

Scaunele de mașină sunt și ele pe listă! Experții de la Vanarama sugerează: „Pulverizați puțină spumă de ras pe scaunele mașinii, frecați-o cu mâinile sau cu o perie și apoi folosiți o cârpă umedă pentru a o spăla". 

Și covoarele pot fi curățate cu brio cu acest produs minune. Covoarele știm că sunt întotdeauna dificile de curățat, mai ales dacă sunt de culoare deschisă. Aplicați spuma pe pată și ștergeți-o cu o cârpă umedă. Curăță foarte bine mai ales petele de machiaj!

Încearcă spuma de ras pentru a îndepărta stropii de vin roșu de pe haine, petele de ceai și cafea de pe blatul de lucru și chiar și grăsimea arsă de pe plita din bucătărie! Nu exagera cu utilizarea, testează înainte pe porțiuni și mici și totul va fi bine. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
trei pisici 1wxl jpeg
Mic dejun sanatos - alimentatie sanatoasa - manacare - ou- iaurt-ovaz-fructe de padure FOTO Shutterstock
cristo velato sansevero napoli jpg
otravita jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
pipe jpg
Obezitate FOTO Shutterstock jpg
cartierul justitiei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net