De necrezut! Ce s-a întâmplat după ce i-a dat SMS tatălui decedat timp de 4 ani de zile

Ultima actualizare:

O femeie i-a dat SMS tatălui său decedat timp de patru ani de zile, până când a primit un răspuns de necrezut. Povestea a emoționat o lume întreagă!

mesaje text jpg

Povestea care a emoționat o lume întreagă

Potrivit New York Post, Chastity Patterson, originară din Newport, Arkansas (SUA) și-a pierdut tatăl în mod tragic în urma unui accident auto. Șocul a fost profund pentru tânăra care a acceptat cu greu decesul părintelui său. Pentru a face față suferinței și pentru a trece mai ușor peste momentul cumplit, tânăra a decis să îi scrie zilnic mesaje tatălui său, ca și cum era în continuare în viață, pentru a nu pierde definitiv legătura cu el. Timp de ani de zile aceasta i-a scris mesaje în care și-a împărtășit cele mai profunde gânduri și în care a povestit tot ce i se întâmpla, de la situațiile dificile de zi cu zi, până la momentul în care a reușit să învingă cancerul.

Mi-am pierdut toți prietenii și am ajuns la fund, dar am găsit pe cineva care a intrat în viața mea și m-a salvat”, este unul dintre mesajele pe care tânăra i le trimitea tatălui său.

Totuși, Chastity avea să afle că cineva chiar se afla în spatele numărului de telefon care îi citise toate mesajele. Ei bine, chiar în ziua în care se împlineau patru ani de la decesul tatălui său, tânăra a primit un mesaj de la un bărbat pe nume Brad care deținea acum acel număr de telefon. În mod uimitor, bărbatul își pierduse fiica într-un accident auto. Acesta primise toate mesajele emoționate de la tânără, dar a preferat să nu răspundă pentru a nu îi provoca suferință. Bărbatul a mărturisit că fata i-a fost și lui o alinare, și că dacă fiica lui ar fi mai trăit, și-ar fi dorit să fie exact ca Chastity, exprimându-și admirația față de ea. 

Îmi pare rău că ai pierdut pe cineva drag, dar te-am ascultat de-a lungul anilor și te-am urmărit cum ai crescut și ai trecut prin mai multe decât oricine. Am vrut să-ți răspund, în timp, dar n-am vrut să te rănesc.

Ești o femeie extraordinară și îmi doresc ca fiica mea să fi devenit femeia care ești tu acum, cu ajutorul mesajelor tale din fiecare zi mi-ai amintit că există Dumnezeu și că nu e vina lui că fetița mea s-a dus.

El mi te-a trimis, îngerul meu, știam că ziua asta va veni. Totul va fi bine, în fiecare zi strălucești în lumina Domnului. Îmi pare rău că a trebuit să treci prin asta, dar dacă te face să te simți mai bine, sunt foarte mândru de tine”, i s-a comunicat tinerei.

Fata a fost șocată de ceea ce i s-a întâmplat și emoționat peste măsură a decis să împărtășească lumii experienșa sa pe contul de Facebook. Acolo postarea a primit o mulțime de aprecieri, fiind distribuită de peste 260 de mii de oameni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net