Descoperire urât mirositoare la duș. Ce a găsit o familie din Australia în baia casei închiriate

O familie din Australia a făcut o descoperire șocantă în baia casei din Gold Coast, pe care o închiriase anul trecut. Exasperați de un miros greu și dezgustător, Julia Lang-Malone și soțul său au făcut nenumărate încercări pentru a descoperi sursa miasmei neplăcute.

Baie modernă.
Julia Lang-Malone, soțul și copiii săi au făcut o descoperire dezgustătoare / foto: Pixabay

Mirosul era foarte accentuat în baie, iar murdăria se acumula constant la duș în ciuda eforturilor zilnice de a o curăța. Nimic nu trăda să fi avut vreo problemă, până când, cercetând ,,fiecare centimetru” din încăpere, femeia a descoperit cu stupoare mii de mucuri de țigară îndesate în cadrul de la duș.

A trebuit să se demonteze tot dușul pentru a scăpa de mucurile de țigară, care ajunseseră până sub plăcile de gresie din cauza unei găuri în capătul de jos al cadrului.

Practic, am distrus tot dușul – ceea ce este o dezamăgire – pentru a avea acces la mucurile de țigară, dar nu am avut de ales pentru că era dezgustător și eram disperați” își exprima dezamăgirea Julia.

Nicotina se scurgea pe pereții casei

Julia Lang-Malone alături de cadrul de la duș în care a descoperit mucurile de țigară.
Julia Lang-Malone alături de cadrul de la duș în care a descoperit mucurile de țigară / foto: TikTok

Chiriași anteriori erau fumători înrăiți și fumaseră atât de mult încât mirosul de nicotină făcea parte integrantă din structura casei. Covoarele deveniseră verzi, deși se observa pe alocuri ca fuseseră albastre, tot lemnul din casă căpătase o culoare galbenă, până și toaleta devenise galbenă. Găuri de mucuri de țigară se puteau observa și în covorul din camera matrimonială, iar nicotina se scurgea pe pereții casei.

,,Ceea ce este cel mai enervant este faptul că există un balcon la doi pași de baie, dar sunt mii de țigări în baie" declara Julia Lang-Malone citată de news.com.au.

Cum se îndepărtează nicotina de pe pereți

Nicotina este o substanță care afectează sănătatea. Potrivit studiilor, fumul de tutun acumulat pe pereți și mobilier este cancerigen.

Pentru a preveni depunerea nicotinei pe pereți, aceștia se pot curăța de trei sau patru ori pe săptămână cu o mătură antistatică, ce conține fibre de cauciuc.

Pereții se mai pot spăla cu o soluție formată din apă și sodă (o mână de cristale de sodiu la 5 litri de apă). Aceasta se aplică pe un burete cu care sunt frecate toate suprafețele expuse.

Alte soluții eficiente sunt pe bază de amoniac sau fosfat trisodic, acesta din urmă funcționând ca detergent și degresant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net