Destinațiile ideale pentru o vacanță solo. Cele mai fascinante locuri în care poți călători de unul singur

Cu siguranță majoritatea oamenilor își doresc să călătorească măcar o dată singuri. Fie pentru a se autodescoperi, fie pentru a se simți liberi sau a explora o zonă necunoscută în ritmul propriu. Ei bine, există și un top al destinațiilor ideale pentru o călătorie solo. Iată unde ai putea merge.

Top destinații pentru o călătorie pe cont propriu/ Sursă foto: Pixabay
Top destinații pentru o călătorie pe cont propriu/ Sursă foto: Pixabay

Destinațiile perfecte pentru o vacanță solo

Orașele de pe coasta de sud a Spaniei precum Malaga și Sevilla sunt două destinații superbe pentru o vacanță solo. Aici puteți face un tur cu transportul public pentru a explora satele și zonele din apropiere, se arată pe Reddit, potrivit Digi24.

Totodată, capitala Portugaliei este o zonă cunoscută pentru atmosfera liniștită, mâncarea unică și numeroasele atracții turistice. Potrivit sursei de mai sus, o plimbare prin cartierele istorice sau o croazieră pe râul Lisabona sunt activități pe care toți turiștii trebuie să le încerce.

Copenhaga este, de asemenea, un oraș modern și rafinat, unde cultura este extrem de bogată, iar natura te fascinează, de-a dreptul.

Pentru o călătorie solo, o altă zonă ideală ar fi Ubud, Bali. Aici puteți vizita temple sau puteți practica yoga și meditație.

Orașul Kyto din Japonia se află și el pe listă. Destinația este perfectă pentru cei cărora le place arta și sunt pasionați de tradiții. Templele de aici trebuie neapărat vizitate, iar grădinile nu trebuie trecute cu vederea.

Maldive, destinația perfectă nu doar pentru îndrăgostiți

Chiar și Maldive ar fi destinația perfectă pentru o vacanță solo. La urma urmei, nu trebuie să mergi acolo în scopul unei călători romantice. Potrivit travelandleisureasia.com, printre cele mai atractive puncte turistice se numără centrul de salvare a broaștei țestoase Coco Palm Dhuni Kohlu.

De asemenea, ca să mergi în Maldive, se pare că nu trebuie să îți umpli buzunarele. Pe insula Maafushi poți cheltui 350 de dolari pe zi, potrivit sursei citate. Pentru cei care au un buget mai mare, pot alege să se cazeze la Gili Solo. Totodată, pentru o experiență subacvatică, dar și un gust culinar desăvârșit, sursa recomandă Conrad Maldives.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net