Destinațiile perfecte pentru o călătorie solo! Vom avea parte de o vacanță de neuitat

Deja ne mai despart doar câteva zile de începutul verii, iar odată cu intrarea în noul anotimp, mulți dintre noi vor începe să se pregătească pentru plecarea în vacanță. Iar dacă ne dorim o excursie pe cont propriu, în care să explorăm lumea în propriul nostru ritm, există câteva locuri perfecte pentru călătoriile solo!

Lisabona este o alegere perfectă pentru o vacanță solo / foto: Shutterstock
Lisabona este o alegere perfectă pentru o vacanță solo / foto: Shutterstock

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne apropiem de începutul verii, lucru ce înseamnă că cei mai mulți dintre noi vor începe să se pregătească pentru plecarea în vacanță. Iar dacă ne dorim să mergem într-o călătorie pe cont propriu, există unele destinații perfecte! Iar atunci când vine vorba despre vacanța de vară, nu putem să nu pomenim de Spania!

Orașele din zona de sud a acestei țări, precum Málaga și Sevilla, sunt de o frumusețe rară, iar partea cea mai bună este faptul că transportul public este extrem de eficient în aceste locuri. Turiștii care ajung aici vor putea face foarte ușor un tur al orașelor, cât și a priveliștilor superbe din împrejurimi!

O altă destinație perfectă pentru o vacanță solo se află tot în peninsula Iberică! Mai precis, este vorba despre Lisabona, capitala Portugaliei, un oraș care ne poate oferi experiențe de neuitat! De la numeroasele atracții turistice, până la preparatele delicioase, Lisabona este un oraș pe care trebuie să îl vizităm măcar odată în viață!

Destinațiile perfecte pentru o vacanță solo

Ceva mai departe de casă putem descoperi un alt oraș magnific, perfect pentru călătorii pe cont propriu! Este vorba despre Kyoto (Japonia), o destinație ideală pentru cei pasionați de cultura și arta acestei țări. De la temple antice și până la grădini de o frumusețe rară, acest oraș atât de important pentru istoria japoneză ne poate oferi o experiență autentică și de neuitat.

Iar dacă ne dorim tot ceva în Asia, dar mult mai la sud de Japonia, putem opta pentru orașul Ubud, din Bali. Cei care își doresc să viziteze temple antice și să practice yoga cu siguranță nu vor regreta o excursie în acest loc superb.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
serbet de portocale si capsuni jpeg
horoscop chinezesc
Avocado FOTO Shutterstock jpg
lac de unghii jpg
1 echinoctiu zodii jpg jpeg
cub horoscop 1 gif
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
horoscop zilnic 13 mai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net