Dezvăluiri cutremurătoare ale angajaților Fermei Dacilor despre noaptea tragediei

Ancheta privind tragedia de la Ferma Dacilor dezvăluie mărturii cutremurătoare din partea angajaților care au fost martori la evenimentele cumplite. După arestarea preventivă a proprietarului, Cornel Dinicu, și arestul la domiciliu al celor doi asociați, informații tulburătoare apar în fața anchetatorilor.

Incendiu Ferma Dacilor. Foto: arhiva.
Incendiu Ferma Dacilor. Foto: arhiva.

Cornel Dinicu, proprietarul pensiunii Ferma Dacilor, se confruntă cu o arestare preventivă de 30 de zile, în timp ce ceilalți doi administratori sunt sub arest la domiciliu. În fața instanței, Dinicu a declarat că pierderea fiului său în incendiu ar fi suficientă plată pentru mai multe vieți.

Mărturiile angajaților aduc la lumină scene dramatice petrecute în noaptea tragediei. O angajată a povestit despre un conflict între soți în mijlocul incendiului, cu detalii despre lupta lor și despre cum fumul i-a determinat să se agațe de viață.

Bucătăreasa aduce informații relevante, susținând că niciun aparat nu rămăsese în priză la bucătărie după ora 22.30, lăsând doar un bec aprins. Această declarație poate influența ancheta în privința originii incendiului.

Soția bodyguardului mort a dezvăluit o problemă pe care o avea centrala termică

Camerista relatează cum soția bodyguardului mort i-a cerut calorifere la mansardă, dezvăluind o problemă cu centrala termică cu o zi înainte de tragedie. Martora a descris și momentul în care soții s-au confruntat în mijlocul haosului.

Angajata Fermei Dacilor, în calitate de cameristă, a raportat că în data de 24.12.2023, în jurul orei 18:00, a fost informată despre o defecțiune la centrala termică. Soția bodyguardului i-a solicitat să aducă mai multe calorifere electrice în camerele din clădirea principală, atât la parter, cât și la mansardă.

Martora a livrat un calorifer în camera 5 de la parter, la cererea lui Dinicu Cornel, și a primit sarcina de a duce calorifere electrice în camerele de la mansardă. A transportat 4 calorifere în camerele 20, 19, 18 și 15. După aproximativ o oră, declară martora, problema cu centrala a fost rezolvată, iar personalul a mers în camera 5 pentru a deconecta caloriferul. Referitor la celelalte calorifere de la mansardă, martora știe că acestea au fost scoase din priză de către o altă persoană.

Ce a declarat recepționera anchetatorilor

În plus, detaliile despre cum erau distribuiți oaspeții în camere oferă context asupra locului și modului în care incendiul s-a răspândit în interiorul pensiunii.

Conform declarației recepționerei, la data de 25.12.2023, aceasta a gestionat cazarea clienților după cum urmează:

Patru camere de la parter au fost ocupate de 4 adulți și 2 sau 3 copii. În camera 15, se afla fiul patronului, Victor, în vârstă de 11 ani, și un alt băiat de aceeași vârstă. În camerele 16 și 17 erau cazați 4 tineri (3 băieți și o fată, unul dintre băieți fiind un apropiat al lui Dinicu Cornel Junior). Camera 19 găzduia gemenii Luca și Matei din familia Ene, iar în camera 20 se aflau Lucian și Ileana Ene.

În apartamentul patronului, care nu avea numerotare, se afla Cornel Dinicu, iar în camera alăturată era soția Alexandra cu fiul cel mic.

În camerele 24 și 25 de pe pridvor erau cazați adulți și un copil în vârstă de 5 ani.

Martora afirmă că în data de 23.12.2023, în jurul orei 18:00, centrala termică a suferit o defecțiune, dar nu știe dacă cineva a reparat-o. După acest moment, centrala nu a mai funcționat la capacitate maximă.

Cu toate aceste informații, anchetatorii sunt pe cale să afle ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea tragică de Crăciun la Ferma Dacilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
parfum_shutterstock 1498408832 jpg
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net