Dezvăluiri la 5 ani de la moartea artistei! Cum îi apare în vis Denisa Răducu tatălui ei: „Am rămas cu necazul și cu suferința!”

Ultima actualizare:

Denisa Răducu, cunoscută de publicul larg drept Denisa Manelista, este plânsă și acum, la cinci ani de la moartea sa,  de familie. Tatăl artistei nu mai are liniște de când fiica lui s-a stins din viață măcinată de boală și spune că o visează mereu. Cântăreața îi apare în vis constant.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi
Denisa Răducu a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi

Tatăl Denisei Răducu:„Nu mai sunt om”

Decesul cântăreței a șocat pe toată lumea, mai ales pe cei dragi care i-au iubit melodiile, dar și pe familia sa, care nu reușește, nici acum, să își aline dorul de ea! Contactat de reporterii Click!, tatăl regretatei artiste, Emilian Răducu, ne-a mărturisit, în exclusivitate, cum îi apare în vis fiica sa.

Citește și: Mormântul Denisei Răducu a luat foc. Cum a fost provocat incendiul

„Este foarte greu prin ce trec acum! Am rămas cu necazul și cu suferința. Denisa a fost uitată de lume, așa este în viață! Tot timpul apare ceva nou! O mai visez uneori și atunci când o visez, o visez mică, sprintenă și voioasă, o copilă cam la unsprezece ani. Nu mi-a transmis niciodată vreun mesaj prin vis, dar pentru mine este suficient că îmi apare.”, a declarat Emilian Răducu, pentru Click!.

Iată și: Chiriașii au trăit experiențe paranormale în casele vedetelor moarte

Tatăl Denisei Răducu o visează constant
Tatăl Denisei Răducu o visează constant

Interesant de urmărit: Așa arată casa în care Denisa Manelista voia să-şi facă o familie!

Cât despre situația financiară, Emilian Răducu ne-a mărturisit că îți permite să trăiască decent din agricultură, dar și din ce câștigă de la locul de muncă pe care îl are. „Acum mă ocup de culesul porumbului, au apărut și roșiile. Mă descurc cu banii, nu mă plâng, sunt angajat. Nu suntem oameni care să avem bogații, case nu știu de care, dar ne descurcăm. Importantă este sănătatea și vorba bună în familie. Astea sunt cele mai importante lucruri."

Scandal în familie pe averea Denisei Răducu

Artista a lăsat în urma sa o avere care nu este deloc de neglijat! O casă în comuna Ștefănești, un apartament în București, o mașină de lux, dar și veniturile din drepturile de autor.

Bani care în acest moment reprezintă “mărul discordiei” pentru familie. Asta din cauză că părinții Denisei Răducu îl acuză pe fostul impresar al fiicei sale, Florin Pește, care este și unchiul ei, că i-ar fi vândut drepturile de autor ca să își cumpere o mașină de lux.

„Nu știu ce o să se întâmple cu acel proces. A sunat fata mea să întrebe avocații și i-au zis să avem răbdare că se strâng probe. Adelina moștenește tot de la Denisa: apartamentul și casa pe care o făcea la țară (n.r – comuna Ștefănești). Acum casa a fost terminată prin exterior. Mai trebuie interiorul făcut, dar mai stăm pentru că ne trebuie bani”, a conchis Emilian Răducu, pentru Click!.

Denisa Răducu a murit după cinci luni de chin

Cântăreața a murit la vârsta de 27 de ani! Cu câteva luni înainte de a se întâmpla tragedia, medicii din țară au diagnosticat-o pe Denisa cu cancer hepatocelular, cel mai agresiv cancer de ficat.

După aflarea veștii, artista a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente, chiar şi naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii agresive.

Astfel că, într-o duminică, pe 23 iulie 2017, aceasta s-a stins la ora 4.00 dimineaţa, acasă. Familia a chemat medicii, în acele momente, însă nu s-a mai putut face nimic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net