Dramă în ziua de Crăciun. Partenerul ei a dat-o la o parte, pentru fosta soție: „Mă afectează”

O tânără mamă a fost abandonată de partenerul ei de viață, chiar în ziua de Crăciun. Evenimentul a fost cu atât mai trist cu cât la mijloc se află și copilul lor, un băiețel de 4 ani.

Femeie în lacrimi
Femeie în lacrimi

A fost abandonată de partener chiar în ziua de Crăciun

Femeia a povestit cum iubitul ei a lăsat-o baltă și pe ea, dar și pe fiul lor, în ziua de Crăciun. Acesta a plecat pentru a-și vizita fosta soție, dar și pe celelalte fiice pe care le are din căsnicia anterioară.

„Partenerul mă evită pe mine și pe fiul nostru de 4 ani, pentru a-și vedea fosta soție și copiii lor, în ziua de Crăciun. Mi se pare atât de trist că fiul meu nu-și vede niciodată tatăl în ziua de Crăciun.

Noi suntem împreună de 11 ani. El îmi spune că nu mai are nicio treabă cu fosta soție, ci doar merge să-și vadă fiicele. Mie mi se pare, însă, că petrece prea mult timp acasă la fosta sa soție și acest lucru începe să mă deranjeze enorm. În fiecare an se întâmplă la fel... El pleacă de acasă pentru a-și vedea fosta soție, cu scuza că se duce să-și vadă fiicele pe care le au împreună.

Încep să cred că este ceva mai mult între ei și că el evită să-mi spună adevărul. Își petrece fiecare weekend în compania mea și a fiului nostru, însă în timpul săptămânii se duce mereu în orașul în care lucrează, oraș în care locuiește și ea. Partenerul meu a fost mereu deschis cu mine, în legătură cu fosta lui soție și fiicele lor, am înțeles asta și nu am putut să-i interzic vreodată să-și vadă copiii, însă nu pot accepta faptul că ar mai putea avea vreo legătură anume cu fosta lui parteneră de viață. Mi-a zis că până la urmă va divorța de ea, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă.

Ele locuiesc toate într-un apartament, iar iubitul meu îmi spune că trece pe acolo în fiecare seară, pentru a-și vizita fiicele. Mi se pare, totuși, prea mult.

Eu am 44 de ani, iar partenerul meu are 47 de ani. Se poartă minunat cu fiul nostru atunci când îl vede, dar devine tot mai greu să-i explic de ce tata nu-l poate vedea în ziua de Crăciun. Fetele lui au 16 și 19 ani, cele pe care le are cu fosta soție.

Citește și - Frica de abandon, o emoție intensă și acaparatoare. Poate afecta relaţia cu partenerul de cuplu

Acest lucru mă afectează cu adevărat din punct de vedere mental și emoțional. Pur și simplu nu sună adevărat faptul că fiicele lui vor să îl vadă în fiecare zi. Am încercat să vorbesc cu partenerul meu, dar el insistă că nu face nimic greșit.

Mi se rupe inima că nu a fost niciodată acolo pentru a-și vedea fiul deschizându-și ciorapul în dimineața de Crăciun. Nu simte că pierde ceva? Mă face să mă întreb dacă este într-adevăr separat de fosta soție sau dacă ea și fiicele lui știu măcar despre noi.

Mă simt aiurea și nu prea știu cum să gestionez situația”, a spus femeia, potrivit thesun.co.uk.

Ce sfaturi a primit de la specialist

„În acest scenariu, întrucât nu ai cunoscut niciun membru al familiei sale, nu poti să știi cu  certitudine dacă mai este sau nu cu soția sa. Ai la îndemână numai vorbele lui. Dacă își dorește un viitor alături de tine, atunci cu siguranță ar vrea să te cunoască și copiii lui, chiar dacă aceste situații pot fi foarte complicate.

S-ar putea să se teamă că soția lui i-ar crea probleme dacă ar afla că are o nouă parteneră și i-ar complica situația., dar nu poți rămâne un secret la nesfârșit sau trăi fără planuri de viitor.

El nu este deschis cu tine, așa că nu e de mirare că te simți neliniștită. Spune-i că simți că îți ascunde ceva și că ai nevoie de sinceritatea lui. Și nu te mai lăsa păcălită”, i-a transmis specialistul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net