Drama trăită de o tânără căreia i s-a amputat piciorul. Logodnicul a părăsit-o: „Ce bărbat normal s-ar uita la mine?”

O femeie de 35 de ani a trăit coșmarul vieții sale atunci când, în urma unui accident tragic de motor, s-a ales cu un picior amputat. Totul a luat, în viața ei, o turnură tragică în momentul în care logodnicul ei nu a putut să o accepte invalidă, așa că a decis să o părăsească. 

Femeie care plânge / Sursă foto: Pixabay
Femeie care plânge / Sursă foto: Pixabay

Tânăra de 35 de ani se teme chiar și de propria-i umbră acum. Rămasă fără un picior în urma unui accident care a fost la un pas să o ucidă, părăsită de logodnic, se teme acum de faptul că niciodată nu va mai găsi dragostea adevărată. 

„Ce bărbat normal s-ar uita la mine, fără un picior?”

Disperată să primească sfaturi și să fie, măcar, ascultată, femeia a apelat la un specialist în relații și psihologie. Și-a povestit întreaga viață și a căutat răspunsuri pentru a înțelege mai bine situația în care se află, în acest moment. 

„Aveam o viață frumoasă și eram o femeie cât se poate de normală, dar pierderea piciorului meu mi-a distrus încrederea în mine și mă tem că nu voi mai găsi niciodată dragostea adevărată. 

Anul trecut am fost victima unui accident de motocicletă, iar în urma acestuia, a trebuit să-mi fie amputat piciorul drept. Credeam că lucrurile vor reveni la normal atunci când voi avea o proteză, dar nu a fost așa. Am ajuns să mă simt ca o ciudată, mai ales atunci când merg pe stradă și se uită lumea la mine. 

Citește și - EXCLUSIV Ana Morodan, cu degetul amputat în pungă la spital. Ce spun medicii despre şansele de recuperare

Ce bărbat normal și decent s-ar uita la mine, fără un picior? Ce bărbat ar alege să fie împreună cu mine, în loc să fie cu o femeie normală, frumoasă, cu toate membrele. Există atâtea femei normale, de ce m-ar alege cineva pe mine, în situația mea? Acum îmi este extrem de greu și să ies în oraș și urăsc chiar și site-urile și aplicațiile de întâlniri. E imposibil să pot să mai întâlnesc bărbați noi, care să mă mai accepte și așa cum sunt eu, pe deasupra. 

Înainte de accident, eram logodită. Credeam că el este sufletul meu pereche, dar nu a putut să accepte situația și să mă vadă așa, așa că a decis să mă părăsească. Am rămas singură, tristă și abandonată și m-am întrebat ce rost mai am pe lume... Părinții mei spun că sunt amuzantă, că sunt o femeie frumoasă și că ar trebui să mă resemnez cu soarta mea și să merg mai departe”, a povestit femeia, cu durere în suflet, notează thesun.co.uk. 

Ce sfaturi a primit din partea specialistului

Specialistul i-a oferit, însă, puțină încredere în ea și speranța că dacă își va deschide sufletul în fața unui posibil nou partener, lucrurile s-ar schimba. 

„Ai trecut printr-o experiență traumatizantă, care a fost agravată și de faptul că logodnicul tău te-a părăsit. Nu renunța, însă, la dragoste! Există mulți bărbați în lume care ar putea să te privească dincolo de acest defect fizic pe care îl ai. Cele mai bune relații se bazează pe prietenie, așa că încearcă să-ți lărgești cercul social, să ieși din casă, pentru a putea să cunoști oameni noi.

De asemenea, este foarte important să-ți canalizezi atenția pe activitățile care îți aduc fericire”, i-a transmis specialistul, după cum mai notează sursa citată. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net