După 10 ani de la nuntă au aflat că sunt verișori. Strania poveste a unui cuplu, ajunsă virală pe TikTok

Doi tineri căsătoriți au descoperit că sunt verișori. Soții au făcut un test ADN pentru a afla mai multe despre arborele lor genealogic, scrie adevărul.ro.

Doi soți au aflat că sunt verișori Foto: TikTok
Doi soți au aflat că sunt verișori Foto: TikTok

Celina a împărtășit vestea pe TikTok

Celina Quinones, un agent imobiliar din Colorado, a împărtășit vestea într-un videoclip pe TikTok care a fost vizionat de peste 4,4 milioane de ori de când a fost postat în martie. 

 „Sunt o mulțime de comentarii negative, este oribil”, a spus Celina. ,,Oamenii mă întreabă continuu de ce aș posta asta, dar sunt agent imobiliar, așa că sunt obișnuită cu multe", a explicat Celina.

Cum s-au căsătorit cei doi

Doar după câteva luni de întâlnire, Celina s-a căsătorit cu soțul ei, Joseph Quinones, în iulie 2006. Deși familiile lor s-au întâlnit atunci, nimeni nu a bănuit că ar fi rude. „Am ajuns să facem nunta, bunicile noastre seamănă, se înțeleg, dar nu ne-am gândit la nimic altceva", își amintește Celina. Joseph adaugă: „Nu ne-am gândit la asta. Nu am văzut-o niciodată la reuniuni de familie, înmormântări sau nunți”.

Cum și-au dat seama că sunt rude 

Cei doi au făcut descoperirea după 10 ani de căsătorie, atunci când Celina a început să alcătuiască un arbore genealogic și a făcut un test ADN. 

„Am comandat testele ADN”, spune Celina. „Le-am făcut și apoi am primit rezultatele. Apoi am căutat în ADN-ul arborelui genealogic și l-am văzut acolo." După ce a citit rezultatele, Celina admite că a început să se îndoiască dacă ea și Joseph ar trebui să fie împreună.

"Am fost în stare de șoc. Am fost puțin deprimată din cauza asta, să fiu sinceră. Dar asta după ce aveam deja trei copii și toți erau sănătoși", spune Celina despre cei doi fii ai cuplului, de 15 și 13 ani, și fiica lor de 10 ani. 

,,Joseph a spus că nu este mare lucru, însă eu l-am întrebat dacă ar trebui să divorțăm. Și apoi, după un timp, i-am spus că vom rămâne împreună. Că nu putem face nimic în privința asta. Și că nu voi lăsa niște sânge să vină între noi", a declarat Celina.

De ce a vorbit despre căsătoria sa pe TikTok

Celina, care a scris o carte despre viața ei, spune că nu știe în ce măsură ea și soțul ei sunt rude. Testele ADN au indicat că se află între verii de gradul doi și până la al șaptelea, așa că cea mai apropiată rudă pe care ar putea să o aibă în comun ar fi un străbunic.

Celina spune că s-a oprit în cercetarea arborelui genealogic, dar a adaugat că speră să învețe în cele din urmă despre ascendența pe care o leagă pe ea și pe Joseph.

Cât despre motivul pentru care Celina a decis să anunțe vestea neașteptată pe TikTok, ea spune că, în acest moment, a crezut că ar fi „amuzant”. „Nu m-am gândit la nimic”, a spus ea. „Nu credeam că va deveni atât de viral”.

Citiți întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Coadă la Caritas, în faţa sediului ziarului "Mesagerul Transilvan"
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net