Băiatul acesta e viral pe TikTok după ce a recreat filmul de Oscar 2023 ca să-și ceară iubita de soție

Ultima actualizare:

O cerere în căsătorie de neuitat, de care să vă aduceți aminte peste ani și ani, necesită creativitate, efort, căutări îndelungate şi multă muncă. Daniel Le pare să fi dat dovadă de toate acestea. Utilizator al celebrei platforme TikTok, bărbatul s-a făcut remarcat repede și a devenit viral pe rețelele sociale după ce a avut o idee inedită pentru cererea în căsătorie a iubitei sale.

Un bărbat a recreat filmul de Oscar 2023 ca să-și ceară iubita de soție / capturI: TikTok
Un bărbat a recreat filmul de Oscar 2023 ca să-și ceară iubita de soție / capturI: TikTok

Daniel Le a publicat weekendul trecut pe TikTok un videoclip cu modul inedit în care și-a cerut iubita în căsătorie. Deoarece dorea ca gestul să rămână în istorie, a închiriat o sală de spectacole și a creat o versiune proprie a filmului „Everything Everywhere All At Once”, producție ce anul acesta a primit cele mai multe premii Oscar, şapte la număr, inclusiv pentru categoria „Cel ami bun film al anului".

Prietena lui, Annie, nu a avut nici cea mai mică bănuială referitor la ce o așteaptă. El a invitat-o să meargă la cinema și ea a crezut că vor viziona filmul premiat cu Oscar, într-un teatru, în cadrul unui eveniment privat, alături de toți prietenii lor cei mai apropiați. Când au ajuns la locul cu pricina însă, a fost uimită să vadă că filmul proiectat este de fapt o realizat special pentru ea.

Primul semn care i-a indicat faptul că nu va vedea originalul film de Oscar a fost calitatea imaginilor, care era destul de scăzută pentru un ecran uriaș de cinematograf. Apoi nu a mai avut nici un dubiu că se află la un cu totul alt film, căci pe ecran a apărut chiar iubitul ei, transpus în personajele-cheie, cum ar fi soțul Waymond Wang sau Deirdre, auditorul fiscal. pentru a face asta, bărbatul a editat imaginile filmului originaş.

Și surprizele nu se opresc aici. Daniel Le a întrerupt filmul după câteva minute, difuzând imagini cu el, în care spune: „Îmi pare rău că am întrerupt filmul pentru toată lumea; Am vrut doar să o surprind pe Annie”.

Imaginile cu cererea în căsătorie a lui Daniel Le au făcut înconjurul lumii

Apoi, în videoclipul care a urmat, a transmis un montaj cu Annie și cu prietenii lor, în timp ce povestea cât de mult o iubește și cât de binecuvântat este că a întâlnit-o. La sfârșitul clipului publicat pe TikTok, Daniel este văzut cum se lasă pe un genunchi și îi pune marea întrebare iubitei sale.

„A spus DA”, a anunţat el extaziat. Gestul lui Daniel Le a devenit imediat viral pe Internet și a emoționat peste un milion de oameni, care au interacţionat cu el, răspândind clipul său și pe alte platforme. Ulterior, pentru cei curioși, Daniel Le a publicat un alt videoclip, în care a arătat imagini cu el din „culise”, în care a povestit cum a editat filmul original și cum a fost ajutat de prieteni pentru a găsit costumele și recuzita necesare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net