Unde poate fi văzut filmul cu 7 Premii Oscar, „Everything Everywhere All Once”

A fost o noapte istorică la Gala Premiilor Oscar 2023, iar filmul „Everything Everywhere All Once” a condus lista câștigătorilor. În cadrul ediției cu numărul 95 a celui mai important eveniment din lumea cinematografică au avut loc mai multe momente marcante, printre care și victoria remarcabilă a lui Michelle Yeoh, protagonista din „Everything Everywhere All Once”, care a devenit prima femeie asiatică ce a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță. Unde puteți urmări, așadar, filmul aflați chiar acum!

Everything Everywhere All at Once - Oscar 2023 FOTO Profimedia

A fost o luptă strânsă la Premiile Oscar 2023, unde cele mai bune pelicule s-au bătut pentru, evident, cele mai importante trofee. Evenimentul a avut loc la Dolby Theater din Los Angeles, duminică, iar în România a putut fi urmărit începând cu ora 03:00, fiind comentat în direct de la Hollywood de către criticul de film Irina Margareta Nistor. 

Marele câștigător, însă a ediției cu numărul 95 a Premiilor Oscar a fost filmul „Everything Everywhere All Once”, care din 11 nominalizări, cele mai multe, de altfel, a obținut nu mai puțin 7 trofee, conducând detașat clasamentul.

Spre marea bucurie a celor care abia așteaptă să vadă filmul care a marcat Oscarurile 2023, acesta poate fi văzut de acum pe platforma de streaming VOYO, platformă unde s-a putut viziona și evenimentul. 

„Everything Everywhere All Once”, 7 trofee Oscar

Producția mult lăudată a câștigat cele mai multe trofee (șapte), chiar la cele mai importante categorii: Cel mai bun film, Cea mai bună actriță în rol principal (Michelle Yeoh), Cel mai bun actor în rol secundar (Ke Huy Quan), Cea mai bună actriță în rol secundar (Jamie Lee Curtis), Cel mai bun regizor (Daniel Kwan și Daniel Scheinert), Cel mai bun scenariu, Cel mai bun montaj.

Pelicula aduce în prim plan o incursiune nebună în multivers, urmărind povestea unei imigrante de origine chineză pe nume Evelyn (Michelle Yeoh). Femeia este afectată modul în care trebuie să își gestionezze criza vârstei de mijloc, căsnicia și mica sa afacere pe care o deține, o spălătorie. Evelyn este un personaj complex care duce o luptă teribilă în drumul său pentru a-și găsi împlinirea în viață, însă destinul își spune cuvântul. Evelyn ajunge să pornească într-o aventură incredibilă în supraviețuirea lumii depinde doar de ea, iar în parcursul său explorează alte universuri și realități paralele și ajunge să se coneteze cu viețile pe care le-ar fi putut duce.

Michelle Yeoh, discurs emoționant la Oscaruri

Michelle Yeoh, în vârstă de 60 de ani, a ținut un discurs extrem de emoționat la primirea marelui trofeu, moment în care a ținut să mulțumească familie, în special mamei sale. Mai mult, actrița a dorit să aducă un strop de speranță celor cu visuri înalte, îndemându-i să nu renunțe niciodată la ceea ce își doresc cu adevărat.

„Pentru toți băiețeii și fetițele care arată ca mine și care se uită la televizor în această seară, acesta este un far al speranței și al posibilităților", a spus Yeoh în discursul său de acceptare a premiului. „Aceasta este dovada că visele visează frumos și că visele devin realitate".

„Trebuie să dedic acest premiu mamei mele, tuturor mamelor din lume", a spus o Yeoh emoționată. "Pentru că ele sunt cu adevărat supereroii, iar fără ele niciunul dintre noi nu ar fi aici în seara asta".

Michelle Yeoh Oscar 2023 Foto Gettyimages jpg

Michelle Yeoh s-a născut în Malaezia, și aceasta a devenit a doua actriță asiatică nominalizată la categoria sa și care și-a asumat în mod deshis originile. Merle Oberon, care a primit o nominalizare pentru filmul „The Dark Angel" din 1935, și-a ascuns identitatea sud-asiatică pe tot parcursul carierei sale pe marele ecran, conform CNBC.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net