Premiile Oscar 2023: Cele mai frumoase ținute din acest an. Culorile neutre au dominat covorul „roșu”

Ultima actualizare:

Premiile Oscar 2023 au sărbătorit cele mai bune filme ale anului, dar pe covorul roșu, cu câteva ore înainte de gală, starurile au oferit cea mai bună performanță a lor, în ținute care mai de care mai interesante. Anul acesta, culorile neutre au fost cele care au dominat.

Culorile neutre au domina covorul roșu de la Premiile Oscar 2023 (Foto: GettyImages)
Culorile neutre au domina covorul roșu de la Premiile Oscar 2023 (Foto: GettyImages)

Actrițele de la Hollywood au făcut senzație pe covorul „roșu”, la cea de-a 95-a ceremonie de decernare a Premiilor Oscar, care a avut loc la Dolby Theatre, în Los Angeles, pe 12 martie.

De data aceasta covorul n-a mai fost roșu, așa cum se obișnuia, ci bej!

Iată care au fost cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar 2023

Cate Blanchett a purtat o rochie Louis Vouitton (Foto: GettyImages)
Cate Blanchett a purtat o rochie Louis Vouitton (Foto: GettyImages)

Cate Blanchett (53 de ani) este un fan al modei sustenabile! Actrița din „Tár” a purtat o rochie cu trenă , din colecțiile mai vechi ale casei de modă Louis Vuitton, în culorile negru-albastru, dar și o panglică bleumarin realizată de refugiați, în parteneriat cu organizația ONU, potrivit revistei americane People. Ea, împreună cu alte staruri de pe covorul roșu al premiilor Oscar, au purtat panglica #WithRefugees (Alături de refugiați n.r) ca emblemă a compasiunii și solidarității pentru cei care au fost forțați să-și părăsească casele din cauza războiului, conflictelor și persecuției. Drept accesorii, Cate a ales o pereche de cercei din argint, marca Fashion House.

Rihanna a purtat o rochie Alaïa (Foto: GettyImages)
Rihanna a purtat o rochie Alaïa (Foto: GettyImages)

Rihanna (35 de ani) și-a etalat burtica de gravidă pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023! Artista a ales o rochie neagră, din piele, de la brandul Alaïa.  La exact o lună după spectacolul ei de la pauză de la Super Bowl LVII, Rihanna a ocupat din nou centrul scenei la premiile Oscar 2023, pe 12 martie.

Cântăreața însărcinată și-a interpretat hit-ul „Lift Me Up” din „Black Panther: Wakanda Forever”.

image

Michelle Williams (42 de ani) are deja o reputație pe covorul roșu! Starul își continuă istoria de lungă durată și se află, din nou, pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la Oscaruri. De data aceasta, actrița a purtat o ținută angelică, semnată de Chanel. Rochia fără bretele a lui Williams a prezentat o capă transparentă plină de cristale și un corset împodobit. La acest look, ea a adăugat un choker cu diamante, precum și un al doilea colier delicat de la Tiffany & Co. Părul ei scurt a fost aranjat într-o parte, iar actrița a adăugat și un ruj roșu îndrăzneț, pentru a contrasta cu look-ul inocent și diafan.

Michelle Yeoh jpg

Și Michelle Yeoh (60 de ani) a ales să poarte alb, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023. Actrița de origine malaeziană, care a devenit și prima asiatică din istorie desemnată Cea mai bună actriță în rol principal (pentru rolul ei din „Everything Everywhere All at Once“), a optat pentru o rochie cusută manual, de la Dior, cu pene aplicate. Drept accesorii, Yeoh a ales cercei și o bentiță împletită de la Moussaieff Jewellers.

Angela Bassett a purtat o rochie de la Moschino (Foto: GettyImages)
Angela Bassett a purtat o rochie de la Moschino (Foto: GettyImages)

Angela Bassett (64 de ani) nu a vrut să aleagă o culoare neutră, pentru că și-a dorit să iasă în evidență pe covorul roșu, ceea ce a și reușit! Actrița a strălucit într-o rochie de la Moschino, de culoare mov-aprins. Ținuta superbă, confecționată din voal de mătase, a avut un decolteu amețitor și o siluetă de sirenă - care a complimentat formele voluptoase ale actriței.

Nicole Kidman a purtat o rochie Armani Privé (Foto: GettyImages)
Nicole Kidman a purtat o rochie Armani Privé (Foto: GettyImages)

Ce apariție! Nicole Kidman (55 de ani) a întors toate privirile, pe covorul roșu de la Oscaruri, într-o rochie neagră și strălucitoare, cu flori aplicate într-o parte, de la Armani Privé. Ținuta a prezentat și o tăietură îndrăzneață în zona piciorului.

Salama Hayek a optat pentru o rochie Gucci (Foto: GettyImages)
Salama Hayek a optat pentru o rochie Gucci (Foto: GettyImages)

O altă actriță care a purtat o culoare îndrăzneață a fost Salma Hayek (56 de ani). Starul a optat pentru o rochie portocalie și extrem de strălucitoare de la Gucci, cu paiete aplicate și franjuri în partea de jos a ținutei. Desigur, așa cum ne-a obișnuit, vedeta acestei ținute a fost decolteul generos al Salmei.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net