Premiile Oscar 2023: Cele mai frumoase ținute din acest an. Culorile neutre au dominat covorul „roșu”

Ultima actualizare:

Premiile Oscar 2023 au sărbătorit cele mai bune filme ale anului, dar pe covorul roșu, cu câteva ore înainte de gală, starurile au oferit cea mai bună performanță a lor, în ținute care mai de care mai interesante. Anul acesta, culorile neutre au fost cele care au dominat.

Culorile neutre au domina covorul roșu de la Premiile Oscar 2023 (Foto: GettyImages)
Culorile neutre au domina covorul roșu de la Premiile Oscar 2023 (Foto: GettyImages)

Actrițele de la Hollywood au făcut senzație pe covorul „roșu”, la cea de-a 95-a ceremonie de decernare a Premiilor Oscar, care a avut loc la Dolby Theatre, în Los Angeles, pe 12 martie.

De data aceasta covorul n-a mai fost roșu, așa cum se obișnuia, ci bej!

Iată care au fost cele mai frumoase ținute de la Premiile Oscar 2023

Cate Blanchett a purtat o rochie Louis Vouitton (Foto: GettyImages)
Cate Blanchett a purtat o rochie Louis Vouitton (Foto: GettyImages)

Cate Blanchett (53 de ani) este un fan al modei sustenabile! Actrița din „Tár” a purtat o rochie cu trenă , din colecțiile mai vechi ale casei de modă Louis Vuitton, în culorile negru-albastru, dar și o panglică bleumarin realizată de refugiați, în parteneriat cu organizația ONU, potrivit revistei americane People. Ea, împreună cu alte staruri de pe covorul roșu al premiilor Oscar, au purtat panglica #WithRefugees (Alături de refugiați n.r) ca emblemă a compasiunii și solidarității pentru cei care au fost forțați să-și părăsească casele din cauza războiului, conflictelor și persecuției. Drept accesorii, Cate a ales o pereche de cercei din argint, marca Fashion House.

Rihanna a purtat o rochie Alaïa (Foto: GettyImages)
Rihanna a purtat o rochie Alaïa (Foto: GettyImages)

Rihanna (35 de ani) și-a etalat burtica de gravidă pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023! Artista a ales o rochie neagră, din piele, de la brandul Alaïa.  La exact o lună după spectacolul ei de la pauză de la Super Bowl LVII, Rihanna a ocupat din nou centrul scenei la premiile Oscar 2023, pe 12 martie.

Cântăreața însărcinată și-a interpretat hit-ul „Lift Me Up” din „Black Panther: Wakanda Forever”.

image

Michelle Williams (42 de ani) are deja o reputație pe covorul roșu! Starul își continuă istoria de lungă durată și se află, din nou, pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la Oscaruri. De data aceasta, actrița a purtat o ținută angelică, semnată de Chanel. Rochia fără bretele a lui Williams a prezentat o capă transparentă plină de cristale și un corset împodobit. La acest look, ea a adăugat un choker cu diamante, precum și un al doilea colier delicat de la Tiffany & Co. Părul ei scurt a fost aranjat într-o parte, iar actrița a adăugat și un ruj roșu îndrăzneț, pentru a contrasta cu look-ul inocent și diafan.

Michelle Yeoh jpg

Și Michelle Yeoh (60 de ani) a ales să poarte alb, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023. Actrița de origine malaeziană, care a devenit și prima asiatică din istorie desemnată Cea mai bună actriță în rol principal (pentru rolul ei din „Everything Everywhere All at Once“), a optat pentru o rochie cusută manual, de la Dior, cu pene aplicate. Drept accesorii, Yeoh a ales cercei și o bentiță împletită de la Moussaieff Jewellers.

Angela Bassett a purtat o rochie de la Moschino (Foto: GettyImages)
Angela Bassett a purtat o rochie de la Moschino (Foto: GettyImages)

Angela Bassett (64 de ani) nu a vrut să aleagă o culoare neutră, pentru că și-a dorit să iasă în evidență pe covorul roșu, ceea ce a și reușit! Actrița a strălucit într-o rochie de la Moschino, de culoare mov-aprins. Ținuta superbă, confecționată din voal de mătase, a avut un decolteu amețitor și o siluetă de sirenă - care a complimentat formele voluptoase ale actriței.

Nicole Kidman a purtat o rochie Armani Privé (Foto: GettyImages)
Nicole Kidman a purtat o rochie Armani Privé (Foto: GettyImages)

Ce apariție! Nicole Kidman (55 de ani) a întors toate privirile, pe covorul roșu de la Oscaruri, într-o rochie neagră și strălucitoare, cu flori aplicate într-o parte, de la Armani Privé. Ținuta a prezentat și o tăietură îndrăzneață în zona piciorului.

Salama Hayek a optat pentru o rochie Gucci (Foto: GettyImages)
Salama Hayek a optat pentru o rochie Gucci (Foto: GettyImages)

O altă actriță care a purtat o culoare îndrăzneață a fost Salma Hayek (56 de ani). Starul a optat pentru o rochie portocalie și extrem de strălucitoare de la Gucci, cu paiete aplicate și franjuri în partea de jos a ținutei. Desigur, așa cum ne-a obișnuit, vedeta acestei ținute a fost decolteul generos al Salmei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net