Celebrul covor roșu nu va mai fi la Oscar 2023. Cu ce a fost înlocuit

Ultima actualizare:

Pentru prima oară în ultimii 60 de ani celebritățile care vor sosi la decenarea premiilor Oscar, duminică, 12 martie, nu vor mai păși pe celebrul covor roșu. Organizatorii au schimbat culoarea carpetei, spre marea surprindere a tuturor. Culoarea aleasă pentru Oscar 2023 este cea a șampaniei, scrie ABC7.

Pentru prima dată din 1961, covorul roșu va lipsi de la decernarea premiilor Oscar. Foto: Captură
Pentru prima dată din 1961, covorul roșu va lipsi de la decernarea premiilor Oscar. Foto: Captură

Pentru prima dată în mai bine de șase decenii, în cea mai lungă noapte de la Hollywood, covorul roșu va lipsi.

Celebra carpetă de la Oscar - locul în care vedetele se opresc pentru a-și etala ținutele elegante - va fi înlocuită cu o carpetă de culoarea „șampaniei” anul acesta.

Este pentru prima dată din 1961 când covorul de la Oscar nu este roșu.

Personalul a întins noul covor în afara Teatrului Dolby din Los Angeles, miercuri, 8 martie 2023, în pregătirea celei de-a 95-a ediții a Premiilor Academiei care vor avea loc duminică.

Producătorii nu au detaliat încă motivul schimbării, dar a fost anunțată o conferință de presă la care probbail se vor aduce lămuriri.

Gazda Oscar 2023, Jimmy Kimmel, a fost prezent la desfășurarea noii carpete și a glumit pe seama acestei schimbări, făcând refrire la episodul de anul trecut când Will Smith l-a lovit pe scenă pe Chris Rock, gazda spectacolului in 2022.

”Toată lumea se întreabă dacă vor fi probleme anul acesta. Dacă va fi vreo violență și anul acesta. Sperăm că nu. Dar dacă va fi, cred că decizia de a alege mai degrabă cu un covor de culoarea șampaniei decât un covor roșu arată cât de multă încredere avem că nu se va face vărsare de sânge”, a spus Jimmy Kimmel în hohotele de râs ale celor prezenți.

Fanii spectacolului sunt dezamăgiți de schimbare.

”Păcat pentru că covorul roșu este atât de faimos, nu-i așa? Pur și simplu nu pare tocmai corect să o schimbi”.

image
image
image
image
image
image
pensie jpg
Erik cel Sfânt și cruciada din Finlanda jpeg
tichete de masa jpg
index png
casa gheata avion carla george profimedia (1) jpg
vreme  jpg
jake marshall jpg
image
actualitate.net