Premiile Oscar 2022. Unde vedem ceremonia și rochiile de pe covorul roșu

Ultima actualizare:

Gala Premiilor Oscar se va desfășura și în acest an la renumitul Dolby Theatre din Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În cadrul celui mai important eveniment cinematografi al anului 2022 urmează să fie desemnate cele mai bune pelicule, iar actorii vor fi recompensați pentru prestațiile lor din filme. Și iubitorii de filme din România vor putea urmări Premiile Oscar pe anumite platforme de streaming.

Premiile Oscar vor fi decernate la Dolby Theatre din Los Angeles Sursă foto: Profimedia
Premiile Oscar vor fi decernate la Dolby Theatre din Los Angeles Sursă foto: Profimedia

Gala Premiilor Oscar va începe duminică la ora trei noaptea. Ea va fi comentată, în întregime, de către criticul de film Irina-Margareta Nistor pe VOYO. De altfel, VOYO este singura platformă din România care va difuza integral mult așteptatul eveniment.

Va transmite, în exclusivitate, Gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care va aduce urmăritorii mai aproape de întregul fenomen mondial.

Irina-Margareta Nistor a vorbit, cu nerăbdare, despre decernarea Premiilor Oscar și despre onoarea pe care o resimte știind că va fi cea care va comenta evenimentul care adună cele mai mari nume din industria cinematografică mondială.

Citește și: Irina Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar

Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori”, a declarat Irina Nistor.

Pe de altă parte, canalul E! va transmite toate detaliile în timp ce vedetele de top își vor expune ținutele și se vor opri pentru interviuri cu Laverne Cox. Transmisiunea plină de staruri va include cele mai spontane și amuzante discuții cu nominalizații, plus acces exclusiv în culise. Toate acestea pot fi vizionate online dumincă, de la miezul nopții.

Vezi și: Oscar 2022. Lista completă a celor nominalizați

Platforma nu va difuza ceremonia propriu-zisă de decernare a premiilor Oscar, însă va reveni luni, de la ora 2 noapea, cu o recapitulare a celor mai importante momente în cadrul emisiunii Live From E!: Oscars Red Carpet Rundown.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net