Oscar 2022: Schimbare majoră la ceremonie, după patru ani. Anunțul organizatorilor

Cea de-a 94-a ceremonie de decernare a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie și va avea o gazdă, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2018.

Ceremonia premiilor Oscar 2022 va avea gazdă foto: AFP
Ceremonia premiilor Oscar 2022 va avea gazdă foto: AFP

Gala va fi difuzată pe postul american ABC, iar anunțul că Premiile Oscar 2022 vor avea gazdă a fost făcut de președintele trustului de care ține postul, Craig Erwich, la un tur de presă virtual, marți, conform hollywoodreporter.com.

Ultima gazdă a ceremoniei a fost Jimmy Kimmel, care a prezentate Premiile în 2017 și 2018. Atunci, ele au avut o audiență americană de 26,62 de milioane. În 2019, primul an fără gază, audiențele au crescut la 29,56.

Nu se știe încă cine va fi gazda Oscar 2022, dar actorul Tom Holland, din seria Spider Man, a declarat că ar fi interesat de rol. Conform presei din america, el ar fi chiar în discuții cu Academia de Film pentru post.

Oscar 2022: Ce filme sunt preferate

Nominalizările pentru Premiile Oscar 2022 vor fi anunțate pe 9 februarie, iar despre ceremonie nu se știu multe detalii, decât că va avea loc la Dolby Theater din Los Angeles, iar Will Packer va fi producător și, pentru al şaptelea an consecutiv, Glenn Weiss va fi regizorul evenimentului. 

Criticii de film au început însă să facă deja pronosticuri. Conform lor, marele favorit este filmul ”The Power of the Dog”, regizat de Jane Campion. El va fi clar nominalizat și are mari șase să plece acasă cu mai multe trofee printre care Cel mai bun regizor, Cel mai bun film și Cel mai bun actor într-ul rol secundar. 

Și filmele ”Belfast”, a lui Kenneth Branagh și ”Licorice Pizza” a lui Paul Thomas Anderson, dar și filmul japonez ”Drive My Car” al lui Ryusuke Hamaguchi se numără printre peliculele care vor fi cel mai probabil nominalizate anul acesta. 

 Kristen Steward este marea favorită la categoria ”Cea mai bună actriță”, pentru rolul Prințesei Diana din ”Spencer” și va fi clar nominalizată, în timp ce Denzel Washington (“The Tragedy of Macbeth”) și Will Smith (“King Richard”) sunt principalii favoriți la categoria ”Cel mai bun actor”. 

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net