Ea a creat grădina erotică în care poți face sex în aer liber: „Am plantat flori afrodiziace”

Munca de acasă și schimbările în stilul de viață din ultimii ani au declanșat și o revoluționare a modului în care oamenii fac sex, conform experților. Există multe cupluri care preferă sexul în aer liber, mai ales pe timp de vară. Designerul peisagist Sophie Knittel, din Franța, vine în ajutorul acestor cupluri lipsite de inhibiții.

Designerul Sophie Knittel s-a pozat în Grădina Afroditei, din Londra
Sophie Knittel a creat „Grădina Afroditei” în Londra (Foto: Profimedia)

Ea a creat „grădina erotică supremă” pentru sexul în aer liber. Numită „Grădina Afroditei” - după zeița greacă a iubirii, frumuseții, plăcerii și fertilității, este plină de arome seducătoare și simboluri ale sexualității.

În „Grădina Afroditei” se găsesc zeci de plante cu proprietăți afrodisiace - unele dovedite științific, altele cunoscute ca un simbol al sexualității în folclor. Printre acestea se numără iasomie, maci, agave și pelin.

Sophie Knittel: „Am vrut să facem grădinile să fie sexy”

Sophie speră să îi inspire și pe alții să își facă o grădină erotică
Sophie speră să îi inspire și pe alții să își facă o grădină erotică

Sophie Knittel a colaborat la grădină cu alți designeri, pentru Festivalul RHS Hampton Court Palace Garden de săptămâna aceasta, din Londra.

„Am vrut să facem grădinile să fie senzuale și sexy. Mesajul nostru este că grădinile nu sunt doar pentru cules de flori. Toate plantele pe care le-am folosit au fie proprietăți afrodisiace, fie simbolizează sexul. În India, de exemplu, se pune iasomie în dormitorul tinerilor căsătoriți pentru a crea o atmosferă cât mai erotică.

În jurul templului Afroditei au fost plantați copaci de mirt, iar miresele îl poartă în buchetele lor. De asemenea, macul opiaceu face sexul să fie absolut uimitor, iar pelinul este magie în dormitor.

Dorim să îi inspirăm pe vizitatorii noștri să-și transforme propria grădină într-un refugiu  romantic, departe de privirile indiscrete. Nu există nimic care să fie tabu atunci când vine vorba de sex și sperăm că această grădină frumoasă va ajuta oamenii să vorbească despre sex într-un mod foarte pozitiv.”, a explicat Sophie Knittel, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

Patru din 10 britanici fac sex fără griji în grădina lor pe vreme caldă și unul din zece face sex atunci când ar trebui să lucreze acasă, conform sursei citate mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net