Ea este cea mai dorită femeie din Arabia Saudită. Povestea impresionantă de viață a prințesei Ameerah al-Taweel

Ultima actualizare:

Ameerah al-Taweel este cea mai râvnită, dorită și considerată cea mai frumoasă femeie din Arabia Saudită. Am putea spune că este un fel de prințesa Diana în Orientul Mijlociu. Are 39 de ani și este căsătorită, din 2018, cu miliardarul din Emiratele Arabe Unite Khalifa Bin Butti Al Muhairi, cu care are și un copil. Însă povestea ei de viață este mult mai impresionantă.

Ameera bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi s-a născut în Riadcapitala Arabiei Saudite, într-o familie de oameni influenți, cu origini nobile. Este de-o modestie cum rar întâlnești, iar presa străină vorbește despre ea numai la superlativ. Tânăra Ameerah a luptat pentru drepturile femeilor musulmane și este de-o frumusețe răpitoare.

Și bineînțeles că nu putea trece neobservată, astfel că la 18 ani a fost văzută de prințul Al Waleed bin Talal Al Saud, nepotul fostului rege saudit Abdulaziz, care a fost fermecat de mai tânăra Ameera, care studia Jurnalismul, cunoștea mai multe limbi, era educată și era destul de matură pentru vârsta ei.

Ameerah a studiat administrarea afacerilor la Universitatea New Haven din Statele Unite, însă fiind pasionată de scris și jurnalism, a început să lucreze la ziarul școlii. I-a luat un interviu Prințului Al Waleed, mai în vârstă cu 28 de ani decât ea, un bărbat elegant, deștept, dar și miliardar, care s-a îndrăgostit pe loc de ea.

S-a căsătorit cu prințul la 25 de ani

Deși era o diferență destul de mare între ea și soțul ei, Ameerah a devenit a treia soție a  Prințului Al Waleed. Cei doi s-au căsătorit după șapte ani de relație, după ce prințesa și-a terminat studiile.

După ce s-a căsătorit cu Al Waleed, tânăra Ameerah a vrut să facă o schimbare, să nu fie doar o soție și o femeie frumoasă în Regat. Așa că a înființat Fundația Al Waleed, organizație internațională non-profit dedicată atenuării sărăciei, asistenței în caz de dezastre și drepturilor femeilor, iar prințul a sprijinit-o în tot ce a făcut. astfel, în demersul ei, prințesa a vizitat 71 de țări și a avut discuții diplomatice cu multe personalități politice.

„Într-o țară ca a mea, femeile nu pot conduce sau nu călătoresc singure. Au nevoie de permisiunea soților lor pentru a avea un job. Nici femeile cu educație exemplară nu beneficiază de un astfel de drept”, spunea prințesa saudită.

A divorțat în 2013

Din cauză că era o fire mai rebelă, nu respecta întru totul tradițiile islamice, nu voia să poarte voalul și nici haina care să o acopere complet,  Ameerah și prințul Al Waleed au avut numeroase discuții, iar familia regală punea presiune pe căsnicia lor, astfel că au divorțat.

După despărțire, celebra Ameerah și-a pierdut titlul regal, însă nu a încetat să lupte pentru drepturile femeilor musulmane, dar și pentru oamenii săraci.

S-a căsătorit în 2018 cu un miliardar

după despărțire, fiind o femeie dorită și râvnită, Ameerah și-a găsit fericirea în brațele miliardarului din Emiratele Arabe Unite Khalifa Bin Butti Al Muhairi, cu care are un băiețel. În vârstă de 39 de ani, Ameerah este un om împlinit, căci în 2018, femeile din regatul saudit au primit, în sfârșit, dreptul de a conduce legal un vehicul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net