Ei sunt cei mai buni bucătari din lume! Unul dintre ei are 21 de stele Michelin

Cu siguranță, la nivel mondial, există mulți bucătari care au dus gastronomia la nivel de artă, însă doar unii au reușit să scrie istorie și să aibă în palmares multe stele Michelin.

image

Cei mai buni bucătari din lume ai anului 2022 au fost incluși în topul „Trulyexperiences‟. Ei au fost selectați în funcție de numărul uimitor de stele Michelin al restaurantelor lor! Gordon Ramsay nu poate decât să viseze că va ajunge cândva în acest top! 

Alain Ducasse este bucătarul care doboară recordurile pentru cel mai multe stele Michelin ale unui bucătar în viață. Considerat a fi cel mai bun chef din lume, el a construit un adevărat imperiu de-a lungul anilor, cu cele 36 de restaurante, situate pe întreg mapamondul. 

Citește și: Jurații de la Chefi la cuțite, uimiți de sosia lui Gordon Ramsay 

Alain Ducasse are toate motivele să fie mândru! Performanțele sale sunt unele unice în domeniul gastronomiei. Alain Ducasse este bucătarul care deține 21 de stele Michelin și primul bucătar care deține trei stele Michelin în trei orașe diferite.

Alain Ducasse și-a trimis mâncarea în spațiu 

În plus, Alain Ducasse este și singurul bucătar din acest top care și-a trimis mâncarea în spațiu. În urmă cu șapte ani, în anul 2015, el le-a asigurat mesele celor care se aflau la bordul Stației Spațiale Internaționale.

În topul celor mai buni bucătari din lume se mai află și: Gordon Ramsay, Thomas Keller, Yoshihiro Murata, Seiji Yamamoto, Andreas Caminada, Heston Blumenthal, Masahiro Yochitake, Heinz Beck, Jordi Cruz, Paco Perez și Quique Dacosta.

Sursă foto: Pixabay.com

Citește mai multe despre cei mai iscusiți bucătari pe Clickpentrufemei.ro.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg