El are cea mai mare colecție Iron Man din lume! A ajuns în Cartea Recordurilor

Cu un total uimitor de 1.548 de piese, Miguel Andrés Javier, din Peru, deține oficial cea mai mare colecție de suveniruri Iron Man (Omul de Oțel) și a ajuns în Cartea Recordurilor.

Miguel Andrés Javier este mândru de reușita sa (Foto: Guinness World Records)
Miguel Andrés Javier este mândru de reușita sa (Foto: Guinness World Records)

Miguel Andrés Javier este cel mai înfocat fan Iron Man

Miguel și-a început colecția impresionantă în 2007, cu un an înainte de lansarea primului film Iron Man, realizat de Marvel. Aceasta cuprinde diverse obiecte, cum ar fi figurine, mingi și cărți, toate imprimate cu imaginea miliardarului filantrop Tony Stark și alter ego-ul său, Iron Man. Primul articol din colecția sa a fost o figurină de acțiune Iron Man, de culoare galbenă și roșie, cu o înălțime de 16 cm.

A cumpărat-o la mâna a doua, cu câteva piese lipsă, în orașul său natal, Lima. Deja un fan înfocat al benzilor desenate cu acest personaj, Miguel a fost inspirat să-și dezvolte colecția după ce l-a văzut pe actorul american Robert Downey Jr. (58 de ani) preluând rolul într-un șir de filme de succes Marvel. Javier spune că îi place simțul umorului al personajului, inteligența și calmul său în fața adversităților.

Miguel apreciază, de asemenea, caracteristicile pe care unii le pot considera negative, cum ar fi aroganța și sarcasmul său, deoarece ele îl fac mai puțin perfect și mai uman. I se pare fascinant faptul că filmul nu înfățișează super-eroul perfect, ci pe un om real, cu defecte ca noi toți.

Am descoperit că există mulți oameni care iubesc personajul Iron Man, precum și pe actorul care îl interpretează, Robert Downey Jr.”, a declarat Miguel Andrés Javier, pentru Cartea Recordurilor Guinness. Pe măsură ce colecția lui Miguel crește, obținerea de noi piese devine din ce în ce mai dificilă. Cu toate acestea, fiecare articol nou îi aduce bucurie.

Fanul Iron Man are foarte mare grijă de colecția sa împachetând fiecare obiect în parte și așezându-le în cutii de carton pentru a le proteja. Fiecare are o etichetă cu informații relevante, cum ar fi descrierea articolului, producătorul său și seria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net