El e cel mai urât câine din lume! Wild Thang a supraviețuit unei boli grave

Un candidat de lungă durată la competiția celor mai urâți căței din lume, care se ține anual în California, și-a câștigat în sfârșit coroana. A patra oară a fost cu noroc pentru Wild Thang (Sălbaticul), un pechinez de 8 ani din North Bend, care a fost desemnat zilele trecute drept cel mai urât câine din lume.

Cel mai urât câine din lume, Wild Thang și stăpâna lui
Wild Thang și stăpâna lui au plecat acasă cu un premiu de 5.000 $ (Foto: EPA-EFE)

Wild Thang nu are dinți

Târgul Sonoma-Marin din Petaluma, California, găzduiește concursul pentru cel mai urât câine din lume de aproape 50 de ani. Câștigătorul de anul acesta este un pechinez simpatic, care a trecut prin multe încercări în viață. Wild Thang este un supraviețuitor al bolii Carré – cunoscută sub numele popular de „jigodie”.

Wild Thang, cel mai urât câine din lume
Wild Thang stă cu limba afară mereu (Foto: EPA-EFE)

Este o boală virală care infectează sistemul respirator al animalelor și poate, de asemenea, suprima sistemul imunitar. Wild Thang a fost diagnosticat când avea doar 10 săptămâni, iar boala i-a afectat dezvoltarea. „A supraviețuit, dar a rămas cu sechele. Dinții nu i-au crescut, făcându-i ca limba să atârne afară, iar piciorul din față drept să se zbată 24 de ore din 24, 7 zile din 7.”, a explicat stăpâna lui, Ann Lewis, care a plecat acasă cu un premiu de 5.000 de dolari. În pofida acestor probleme de sănătate, proprietara lui a dat asigurări că Wild Thang este un câine fericit. El a participat la acest concurs și în anii trecuți, ieșind de trei ori pe locul al doilea.

„Era un favorit al fanilor. Mereu spuneam că el e ca o domnișoara de onoare care nu ajunge niciodată mireasa”, a declarat Fiona Ma, care face parte din juriul evenimentului, pentru Associated Press. Wild Thang este o vedetă pe rețelele sociale, acolo unde Ann Lewis publică des imagini cu simpaticul animal. Cel mai mult îi place să se plimbe în parc și să se joace cu alți căței.

Acest eveniment de renume mondial celebrează imperfecțiunile care fac toți câinii speciali și unici”, se arată pe site-ul oficial al evenimentului. Pe locul secund la concurs a fost un mops de 14 ani pe nume Roma.

Pe locul trei a completat podiumul o cățea metisă de 14 ani, cu blană albă, pe nume Daisy Mae. „Regele” de anul trecut a fost un câine în vârstă de 7 ani, din rasa Chinese Crested, pe nume Scooter.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
Ofițeri români, înainte de Primul Război Mondial (© Library of Congress)
Destinații de plajă toamna în Europa Colaj
limbi depositphotos1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net