El este bărbatul care se hrănește cu energia iubitei lui! „De mic mi-am dat seama că sunt vampir"

Jack Townson este un american în vârstă de 35 de ani din New York. Pe când era doar un copil şi-a dat seama că e vampir. Acum poartă colţi şi se hrăneşte cu energia iubitei sale. Dar el spune că stilul său de viaţă nu este atât de „monstruos” pe cât pare.

Jack Townson  susţine că este  vampir energetic
Jack Townson susţine că este vampir energetic

Jack Townson (35 de ani), autorul cărţii „Blood and Roses” (Sânge şi trandafiri), din New York, spune că şi-a dat seama că este vampir de când era mic, iar în liceu a început să se simtă diferit faţă de colegii săi de clasă.

„Avem un moment numit «trezirea noastră», te poţi trezi când eşti foarte tânăr, ceea ce este foarte rar, iar eu m-am trezit între 7 şi 10 ani”, a declarat Jack, pentru DailyStar.

Townson susţine că s-a identificat ca vampir, după ce a văzut imagini cu fiinţele mitologice în „Interviu cu un vampir” şi personajul „Blade”, din Marvel.

Acum, bărbatul poartă ochelari sau lentile de contact, din cauza problemelor sale de vedere, dar e convins că acestea au fost cauzate de privirea insistentă a soarelui pe când era tânăr. Pentru el, aceasta este una dintre dovezile vampirismului său.

Jack nu este un vampir care se hrăneşte cu sângele vinctimelor sale, ci este un vampir energetic. Incapabil să genereze şi să-şi menţină propria energie de viaţă, americanul spune că se hrăneşte cu energia celor din jur, şi anume cu energie de la iubita sa.

image

Iubeşte pizza cu usturoi

„Iubita mea este de fapt donatorul meu, sunt foarte norocos că a fost de acord cu asta, un donator este foarte greu de găsit. Şi când este de acord, îmi permite să-i iau energia”, a spus el, pentru aceeaşi sursă.

Potrivit lui Townson, aportul de energie al unei persoane se obţine prin plasarea unei mâini pe punctul chakra al donatorului, dar „aveţi grijă să nu consumaţi prea multă din energia celuilalt”. Consimţământul este esenţial.

Chiar dacă a mărturisit că este vampir, el susţine că stilul său de viaţă nu este chiar atât de „monstruos” precum se arată în multe filme şi emisiuni de televiziune cu vampiri şi că de fapt el iubeşte pizza cu usturoi.

Existenţa vampirismului ca boală adevărată şi veridicitatea simptomelor lui Jack nu sunt susţinute de o dovadă ştiinţifică. Este de înţeles de ce ştiinţa şi medicina resping teoria vampirilor, având în vedere că aceasta presupune hrănirea cu sângele sau cu energia oamenilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net