Fabulos! Cum arată cel mai mare Hummer din lume. Are 21 de metri înălțime, dormitor și bucătărie

Ultima actualizare:

În ultimii ani, yahturile bogaților lumii au făcut senzație, au șocat și nu o dată au intrigat prin opulența lor. Unele dintre arătă ca niște nave spațiale. Un arab, căruia, probabil, îi place mai mult uscatul decât apa, este proprietarul unei mașini unice în lume.Vorbim despre un Hummer care este cel mai mare din lume, iar dimensiunile lui sunt cu adevărat impresionante. Are două etaje, un dormitor și o scară interioară, asta pentru că are două etaje. Hummer-ul are 21 de metri înălțime.

image

Un șeic pasionat de mașini din Arabia Saudită deține cel mai mare Hummer din lume.

cel mai mare hammer jpg

Vehiculul mamut are o înălțime incredibilă de 21 de metri lungime și necesită o scară pentru a intra înăuntru. Șeicul din Araba Saudită - cunoscut și sub numele de Rainbow Sheikh - deține recordul mondial Guinness pentru cea mai mare colecție de vehicule 4x4 - cu 718 modele, 

image

Hummer H1 X3 va ocupa locul de mândrie în Muzeul său de Istorie Off Road din Sharjah din Emiratele Arabe Unite. Muzeul susține că este „de trei ori mai mare decât un Hummer H1 normal ca scară și de 27 de ori ca volum”.

Humeru-ul, ghidat de o armată de muncitori

Când uriașul vehicul a fost scos pentru prima dată pe drumurile publice, o mică armată de muncitori a fost angajată pentru a-l ajuta să-l ghideze și să-l deplaseze pe autostrăzi. Cu o viteză maximă de doar 20 kilometri pe oră, vehiculul este construit pe cadrul unui vehicul de marfă amfibie cu cocă de oțel LARC-LX al Armatei SUA.

image

Are patru motoare diesel - câte unul pentru fiecare roată. În esență este o casă mică pe roți, interiorul se întinde pe două etaje și este format dintr-un dormitor, o bucătărie și o baie, scrie The Sun.

Are o vedere de 360 de grade și podea din lemn, cu scaunul șoferului poziționat la etajul doi.

Ce colecție are șeicul

Vasta colecție de mașini a lui Sheikh Hamad include și un Mercedes Benz S-Class W126 de culoarea curcubeului.

El a fost supranumit Rainbow Sheikh pentru că deținea șapte Mercedes S-Class în diferite culori. Este un miliardar cu o influență uriașă în Abu Dhabi și binecunoscut pentru cheltuielile sale excentrice.

Șeicul și-a cheltuit o parte din avere pe o colecție de invidiat de motoare - inclusiv câteva Mini Cooper de epocă, replici ale Benz Patent Motorwagens din 1885. Muzeul de istorie Sharjah Off Road este situat la 30 kilometri nord de Dubai. Acesta a fost creat din pasiunea lui Sheikh pentru vehiculele de teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net