Face opere de artă din murdăria de pe asfalt! Desenele lui sunt celebre în toată lumea

Ultima actualizare:

Arta nu cunoaște limite! Sam Ward, un artist autodidact care este specializat în crearea de lucrări de artă efemere pe beton, a fost supranumit „Spălătorul Van Gogh”. Asta pentru că el folosește un aparat de spălat cu presiune pentru a realiza operele sale de artă.

Una dintre operele aristului Sam Ward - Statuia Libertății
Una dintre operele lui Sam Ward - Statuia Libertății (Foto: Instagram)

În timpul pandemiei de COVID-19, artistul din Texas a spus că era extrem de plictisit, așa că a descoperit un nou hobby.  El a cumpărat o cutie de cretă pentru a-și ține cei doi fii ocupați, dar înainte să o poată folosi pentru a decora aleea familiei din New Braunfels, a trebuit să curețe betonul.

Portretul lui Taylor Swift (Foto: Instagram)
Portretul lui Taylor Swift (Foto: Instagram)

Sam Ward:  „A început ca un hobby pentru a combate plictiseala”

S-a dovedit a fi o sarcină foarte plictisitoare, redundantă, așa că la un moment dat, Ward a început să-și folosească mașina de spălat electrică pentru a desena niște forme pe beton, relatează Oddity Central. La început, a creat doar cercuri și pătrate, dar și-a dat repede seama de potențialul artistic al spălării cu presiune. A doua zi, când l-a văzut cu aparatul de spălat în mână, soția l-a întrebat dacă vrea să termine de curățat aleea, dar el i-a spus: „Nu, o să desenez ceva.” Iar restul, după cum se spune, este istorie.

De atunci, Sam Ward a devenit celebru pe rețelele sociale, iar operele lui stradale au fost apreciate în toată lumea. Sam Ward a început să colaboreze cu diverse branduri și publicații. A lucrat cu Access Hollywood, Buzzfeed, Freight Harbour și Ripley’s Believe It Or Not, pentru a numi doar câteva, și are mii de fani pe TikTok, YouTube și Instagram.

A început ca un hobby pentru a combate plictiseala în timpul pandemiei, dar a devenit ceva ce nu mi-aș fi putut imagina niciodată”, a scris Sam Ward pe site-ul său. „Nu aș putea fi mai recunoscător pentru oportunitățile care mi s-au oferit, totul pentru că nu am avut răbdarea să-mi curăț întreaga alee într-o singură zi.”

Desenele realizate cu un aparat de spălat cu presiune sunt mult mai complicate decât par. Sam a folosit o gamă largă de duze – unele pentru linii precise, altele pentru linii mai fluide. El a explicat că ajustează constant presiunea apei, pentru a se asigura că îndepărtează suficientă murdărie din beton, astfel încât să obțină efectul dorit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
gara docaneasa jpg
la volan   foto pixabay jpg
italia explozie jpeg
test iluzie1 jpg
furtuna fulgere meteo vreme FOTO Shutterstock
teste pentru stewardese jpeg
Palatul Parlamentului Casa Poporului FOTO Shutterstock
5 lidia fecioru jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net