Par animale reale, dar sunt făcute din lână! Artista japoneză Terumi Ohta realizează adevărate opere de artă

Artizanul Terumi Ohta a petrecut peste 500 de ore făcând un model miniatural hiper realist din lână al unui câine din rasa Pinscher pitic. Ultima sa operă de artă a devenit virală pe rețelele socializare și este clar de ce! La prima vedere, arată ca un cățel adevărat, căci artista a fost atentă la toate detaliile.

Terumi Ohta și-a descoperit pasiunea în 2012 (Foto: Instagram/True Style Lab)
Terumi Ohta și-a descoperit pasiunea în 2012 (Foto: Instagram/True Style Lab)

Din cauza complexității proiectului, Ohta a fost nevoită să lucreze la el intermitent în ultimii șapte ani, în timp ce a finalizat alte lucrări la comandă. Terumi realizează „clone” din lână pentru animalele de companie ale clienților săi. Ea a estimat că a muncit peste 500 de ore la câinele Pinscher, ceea ce sună nebunesc, dar este justificat de procesul minuțios de a face animalul să arate cât mai aproape de realitate.

Deoarece liniile corpului nu sunt ascunse de păr, toate zonele, inclusiv fața, trebuie sculptate cu precizie”, a spus Terumi Ohta pentru Withnews. „În plus, procesul de realizare a părului scurt este de multe ori mai lung și mai dificil decât pentru rasele cu păr lung. Este nevoie de efort constant.”

Terumi Ohta a învățat meserie singură

Pentru a recrea părul scurt al rasei Pinscher, mai multe tipuri de lână au trebuit să fie combinate și apoi să fie „plantate” cu grijă în cadru folosind un ac extrem de mic. Dacă există un spațiu de doar câțiva milimetri între firele de păr, nu va arăta bine, așa că Terumi Ohta a trebuit să se asigure că face totul perfect.

Deși aceasta este una dintre cele mai impresionante opere ale artistei de până acum, cu siguranță nu este singura, potrivit Oddity Central. Terumi Ohta este, de asemenea, cunoscută pentru crearea unei sculpturi realiste de elefant alb, care măsoară 180 cm înălțime și care, în ciuda faptului că a fost făcută în principal din lână, are pielea ridată caracteristică acestor mamifere.

Terumi Ohta este o artistă autodidactă care a descoperit împâslirea cu ac în 2012, potrivit site-ului ei personal. Ea și-a concentrat eforturile și talentul său pe animale. Ohta a expus la multe expoziții și evenimente de artă din Tokyo, Osaka, Țara Galilor, Londra, Paris și New York, și are inclusiv expoziția ei personală în Tokyo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net