Femeia care a mințit că are trei sâni se operează pentru ca farsa să devină reală!


    Jasmine TriDevil vrea să-și transforme visul în realitateFoto: Facebook
Jasmine TriDevil vrea să-și transforme visul în realitateFoto: Facebook

O femeie care a mințit pe internet că are trei sâni s-a hotărât să-și facă visul să devină realitate. Jasmine TriDevil (25 de ani) susține că a găsit un chirurg plastician care a fost de acord să o opereze.

Bruneta, pe numele ei real Alisha Hessler, a devenit cunoscută în 2014, atunci când s-a prefăcut în mediul online că are trei sâni. Femeia susținea sus și tare că malformația este reală, dar a fost prinsă cu mâța-n sac!

„Eu știu că sânii mei sunt reali și nu mă interesează ce cred alții”, spunea la acea vreme Jasmine TriDevil. Mai mulți medici plasticieni au explicat că o astfel de operație este foarte riscantă, dar un jurnalist german a fost cel care a demonstrat că sânul din mijloc al brunetie este, de fapt, fals. Cu toate aceștia, Jasmine TriDevil și-a păstrat numeroși fani, care nu au fost deranjați de faptul că totul a fost o minciună. Acum, ea își dorește să se opereze și să-i fie implantat un al treilea sân.

Operația pentru al treilea sân costă 50.000 de dolari

Jasmine TriDevil a mințit că are trei sâni, dar acum este gata să își facă operație
Jasmine TriDevil a mințit că are trei sâni, dar acum este gata să își facă operație

„Inițial, nu am luat toată treaba asta în serios. Cu toate astea, după ce am purtat sânul fals pentru mai mult timp, mi-am dat seama că a început să îmi placă. Ador această fantezie. Mi se pare că arăt incredibil cu trei sâni. Primesc atenție din partea bărbaților datorită celui de-al treilea sân”, a mîrturisit Jasmine Tridevil, potrivit Daily Star. Ea susține că a găsit și un chirurg care a fost de acord să îi facă o asemenea operație riscantă. Intervenția o va costa aproximativ 50.000 de dolari, iar ea nu are acești bani așa că și-a rugat fanii să o ajute să strângă uriașa sumă.

„Plasticianul este din Miami, Florida, și mi-a spus că îmi va face o operație reconstructivă, așa cum se întâmplă în cazul femeilor bolnave de cancer. Operația va avea mai multe etape”, a mai declarat ea.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg