«Fundul meu face 60.000 $ pe lună». Kate Sharp a câștigat o avere din conținut indecent

Nu ne mai miră faptul că femeile câștigă bani frumoși pe platformele pentru adulți în ziua de astăzi. Iar Kate Sharp (21 de ani) din Leeds, Marea Britanie, se numără printre ele. Ea a făcut o avere din videoclipuri și imagini deocheate și spune că datorează totul posteriorului său - pe care îl lucrează intens la sală.

Kate Sharp și-a câștigat faima în online cu poze indecente (foto: Instagram)
Kate Sharp și-a câștigat faima în online cu poze indecente (foto: Instagram)

Citește și: Coco Austin, imagini incendiare cu posteriorul lucrat intens la sală! 

 „Mi-am construit deja propriul brand de la zero, mi-am cumpărat prima casă și sunt pe cale să o achiziționez și pe a doua. Câștig 60.000 $ pe lună datorită fundului meu”, a declarat aceasta, conform tabloidului britanic DailyStar. Formele voluptoase și frumusețea ei i-au adus imediat faimă pe platformele online dedicate adulților. Focoasa brunetă consideră că succesul înseamnă „să-ți cunoști clienții și publicul și să construiești o relație cu ei”. Până acum, Kate a strâns o avere de aproximativ 1 milion de dolari.   

«Poți fi propriul tău șef»

Munca grea și dăruirea sunt tot ce ai nevoie pentru a deveni cunoscut ca și creator de conținut indecent, după părerea ei.  „Fiind pe astfel de platforme poți să fii propriul tău șef și să-ți stabilești propriile obiective. Cerul este literalmente limita. Munca asiduă este totul, cred foarte mult în asta. Am succes, am depus timp și efort și fac mai mulți bani decât aș fi putut visa”, a explicat aceasta.

Iată și: Kim Kardashian și-a etalat posteriorul de un miliard de dolari la piscină! 

Este de părere că succesul vine cu muncă grea și dăruire (foto: Instagram)
Este de părere că succesul vine cu muncă grea și dăruire (foto: Instagram)

Kate și-a făcut un nume prin vânzarea de conținut pentru adulți pe platforma Fanveu. Chiar dacă ea publica imagini sexy de ceva vreme, înainte de a se alătura site-ului, și-a făcut cont pe Fanvue pentru a câștiga mai mulți bani.

„M-am alăturat pe Fanvue în urmă cu aproximativ un an și îmi place foarte mult. Am urât școala, dar am fost întotdeauna foarte ambițioasă. Fac cei mai mulți bani din videoclipuri personalizate și seturi de imagini. Fanii mei îmi iubesc fundul mare și talia mică, pentru că seamănă cu al ccelebrelor surori Kardashian, așa că am profitat de asta și m-am expus cât mai mult”, a mai spus Kate.

«Provoc dependență»

La momentul înscrierii, Kate a încărcat 460 de fotografii și 60 de videoclipuri în contul ei și percepe o taxă de 10 dolari pe lună pentru cei care doresc să se aboneze. De asemenea, are și o mică biografie: „Fund mare, talie mică, și gata să-ți îndeplinesc fanteziile. Deblocați această pagină dacă îndrăzniți. Aș putea să vă spun ce se întâmplă aici, dar ar cam ruina distracția. Aveți grijă, provoc dependență”.

Vezi și: Modelul care se antrenează în fiecare zi şi urmează o dietă strictă ca să obţină cel mai mare fund de braziliancă 

Kate percepe o taxă de 10 dolari pe lună pe Fanvue (foto: Instagram)
Kate percepe o taxă de 10 dolari pe lună pe Fanvue (foto: Instagram)

Kate este recunoscătoare că prietenii și familia ei susțin ceea ce face, acest lucru ușurându-i munca. Chiar dacă ea se confruntă cu răutăți în mediul online, nu îi pasă atât timp cât oamenii care contează o sprijină. „Am o familie și niște prieteni care mă susțin. Întotdeauna am visat să construiesc un brand și să-mi cumpăr propria casă și am realizat deja toate acestea într-un interval scurt de timp. Când o mare parte din viața ta este online, este oarecum de așteptat să fii judecat. Eu sunt o persoană cu picioarele pe pământ și iau fiecare zi așa cum vine. Oamenii vor avea întotdeauna opinii, dar îmi place ceea ce fac și asta este tot ceea ce contează”, a încheiat Kate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
justin wood rata wrinkle jpg
stop foto unsplash jpg
geci iarna barbati jpg
man at supermarket jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
printesa iraniana frumusete jpg
pensionar jpg
bebelus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net