Coco Austin, imagini incendiare cu posteriorul lucrat intens la sală!

15 noiembrie 2021
image
Coco Austin s-a pozat în timp ce lucra spate la ”Booty builder”foto: Instagram

Coco Austin, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că e dependentă de sala de forță. Ce antrenamente face bomba sexy pentru a-și întreține poponețul? Ne-o spune chiar ea. Bomba sexy a postat recent fotografii din timpul antrenamentului, iar fanii ei au fost în delir.

Coco Austin, 42 de ani, și-a surprins fanii cu o fotografie din timpul antrenamentelor din sala de forță. Ea a purtat niște colanți transparenți care îi puneau în evidență fundul devenit legendar. Coco a explicat că antrenamentele fac parte din viața ei și că pentru a-și menține formele generoase la fel de apetisante este nevoie de multă muncă. Ea petrece în medie pe zi aproximativ trei ore făcând genuflexiuni, lucrând la aparate diferite grupe musculare pentru a nu-i permite grăsimii să se depună în zonele nepotrivite. Ea le-a explicat fanilor că cele mai multe exerciții se face pentru cele trei grupe musculare de la fund: fesierul mare (gluteus maximus), fesierul mijlociu (gluteus medius) și fesierul mic (gluteus minimus). Aparatul de fitness la care lucrează constant se numește ”Booty builder” și este conceput special pentru întărirea și lucrarea fesierilor.

image
Coco Austin le arată fanilor rezultatul antrenamentuluifoto: Instagram

Citește și:

Coco Austin pozează sexy la piscină! Cum arată vedeta după numeroase operații estetice

Poftiți în camera de terapie a lui Coco, posesoarea celui mai sexy poponeț lucrat la sală!

Pandemia i-a șifonat poponețul lui Coco Austin

Izolarea la domiciliu impusă de pandemia de COVID-19 și-a lăsat urme și pe fundul bombat al bombei sexy Coco Austin. Și pentru că fiica ei Chanel Nicole, de 5 ani, i-a ocupat tot timpul, Coco nu și-a mai antrenat posteriorul 100% natural. Însă în a doua jumătate a anului 2020, Coco s-a pus pe treabă. Și cum o astfel de ispravă merită pozată, ea a umplut contul de Instagram cu fotografii din sala de fitness. În 2018, Coco a acceptat ca fesele să îi fie scanate, analizate și studiate de specialiști pentru a confirma că sunt 100% mușchi. A provocat-o pe Kim Kardashian să facă același lucru, dar Kim s-a eschivat. Coco e măritată cu rapperul Ice T din 2005 și are bo avere estimată la peste 5 milioane de dolari.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
cub tania budi png
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mario fresh alexia eram 7 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
14 vedete diana sar vlad pro tv jpeg
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg