Gestul extrem la care a recurs o adolescentă de 12 ani ca să aibă buze mari. Rezultatul a făcut-o să plângă

Ultima actualizare:

    Rezultatul dezastruos a durat două zileFoto: captură video
Rezultatul dezastruos a durat două zileFoto: captură video

Buzele voluptoase au devenit o modă în ultimii ani. Femeile care nu sunt la fel de norocoase ca Angelina Jolie pot recurge la intervenții estetice, însă acestea sunt costisitoare și necesită multe vizite la cabinetele de înfrumusețare, pentru că rezultatul nu este unul permanent. Chiar și adolescentele din ziua de azi au ajuns să își dorească să arate ca idolii lor și fac pentru asta gesturi extreme.

O adolescentă de doar 12 ani, care și-a dorit să aibă buzele ca ale lui Kylie Jenner, a folosit un pahar. Copila  a aobsorbit aerul preț de câteva momente, însă rezultatul a fost unul dezastruos. Fata a început să plângă de durere, iar buzele i s-au învinețit după trauma suferită. Această metodă a devenit virală în ultima vreme, însă este una destul de periculoasă. 

Mama adolescentei a vrut să îi dea o lecție

Buzele copilei s-au umflat exagerat de mult, iar ea a început să plângă. Mama ei, Danni Greenland, a filmat întreg momentul și a râs pe seama fiicei sale.  Din pricina durerii, fetița abia mai putea să vorbească cu mama ei. Mama adolescentei susține că efectul a durat două zile și că a forțat-o pe copilă să meargă așa la școală. Femeia speră că adolescenta și-a învățat lecția și că, atunci când va ajunge la majorat, nu-și va mai dori să își mărească buzele precum Kylie Jenner.

„Mie mi se părea că seamănă cu Pete Burns, since.r N-am văzut astfel de buze niciodată în realitate. Arăta de parcă și-ar fi pus acid hialuronic la un medic prost. Sper că asta o să o facă să se gândească mai bine și să nu își mărească buzele atunci când crește”, a explicat Danni Greenland, potrivit Daily Mail

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net