Gunoierii au ajutat o femeie să-și găsească verigheta pierdută! Au „săpat” în 20 de tone de deșeuri

Întâmplare demnă de film! Gunoierii din statul american New Hampshire au făcut o faptă bună zilele trecute! O localnică i-a sunat și le-a spus că și-a pierdut verigheta din greșeală, atunci când a dus gunoiul la ghenă.

O femeie caută în gunoi
O femeie și-a aruncat din greșeala verigheta la gunoi (Foto: Freepik)

Directorul serviciilor generale de la Windham, Dennis Senibaldi, a declarat că ea a descris în detaliu cum arăta inelul și i-a rugat să îl găsească, dacă este posibil, potrivit United Press International.

Două ore a durat căutare verighetei pierdute în gunoi

„Mi-a dat câteva detalii: la ce oră a aruncat gunoiul, ce era în sacul de gunoi, ce fel de mașină conducea când a fost dus gunoiul”, a declarat Dennis Senibaldi pentru WHDH-TV. El a analizat filmările camerelor de supraveghere pentru a încerca să identifice locația gunoiului femeii și a reușit.

Așadar, știam unde s-a dus gunoiul, știam unde este exact, dar încă mai erau multe lucruri de parcurs.”, a adăugat directorul. Astfel, gunoierii au promis că vor încerca să localizeze bijuteria pierdută. Zis și făcut! Angajații de la salubrizare s-au pus pe treabă, după ce au primit indicații exacte despre unde ar fi ajuns gunoiul aruncat de femeie. Senibaldi a spus că echipa lui a fost nevoită să „sape” în 20 de tone de gunoi, iar după două ore de muncă asiduă, povestea a avut un final fericit, iar verigheta pierdută a fost găsită.

El a declarat că este a treia oară în doi ani când angajații săi au fost puși să caute o verighetă aruncată din greșeală în gunoi, deci astfel de cazuri se întâmplă mai des decât am crede.

„Am luat inelul, l-am adus, l-am curățat pentru ea și am sunat-o să o anunț că a fost găsit. A avut inima frântă miercuri, dar vineri era în extaz”, a mai spus Sendibaldi.

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net