Iluzia optică care a înnebunit internetul. Animalul pe care-l vezi arată ce fel de persoană ești

Ascunse în această iluzie optică bizară sunt prezente două animale, iar animalul pe care reușești să-l vezi spune foarte multe despre tine, trecutul tău și personalitatea ta.

creier jpeg

Utilizatorii re╚Ťelelor de socializare au fost l─âsa╚Ťi s─â se holbeze ore ├«ntregi dup─â ce imaginea uluitoare a fost distribuit─â pe Twitter, ├«n timp ce oamenii ├«ncearc─â, dar nu reu╚Öesc, s─â vad─â ambele animale.T

Tu ce vezi în imaginea de mai jos?

La prima vedere, iluzia pare să prezinte doar zeci de linii cu aspect psihedelic, dar autorul postării a oferit un mic ghid ca să vezi animalul care te reprezintă.

Dac─â-╚Ťi ├«ncruci╚Öezi ochii, o s─â po╚Ťi vedea fie un elan, fie o pisic─â.

Potrivit utilizatorului de Twitter care a postat aceast─â iluzie optic─â, Pamela Apostolo, animalul pe care-l vezi reprezint─â partea predominant─â din creierul t─âu.

ÔÇ×├Än func╚Ťie de modul ├«n care func╚Ťioneaz─â creierul t─âu (partea st├óng─â, partea dreapt─â), vezi o pisic─â sau un elan ├«n acest modelÔÇŁ, a scris ea.

Fiecare animal pe care ├«l vezi nu face parte din imaginea propriu-zis─â, ci e doar o iluzie optic─â creat─â de propriul t─âu creier. Totu╚Öi, dac─â m─âri╚Ťi oricare dintre caracteristicile pe care le vede╚Ťi, iluzia dispare.

Fotografia i-a l─âsat pe mul╚Ťi utilizatori de Twitter nedumeri╚Ťi, deoarece unii nu reu╚Öesc s─â vad─â niciunul dintre animalele.

image

Printre comentariile de la postare, unul dintre acestea arat─â: ÔÇ×f─âr─â forme, f─âr─â animale = creierul meu nu func╚Ťioneaz─â.ÔÇŁ.

Un altul a spus: ÔÇ×V─âd doar o pisic─â. A╚Ö vrea ca cineva s─â contureze elanulÔÇŁ.

Un al treilea a comentat: ÔÇ×Nu am v─âzut nimicÔÇŁ.

Unii exper╚Ťi cred c─â oamenii au fie predominant─â partea st├óng─â a┬ácreierului, fie partea dreapt─â a creierului, fiecare dintre acestea fiind r─âspunz─âtoare pentru anumite activit─â╚Ťi pe care le ├«ntreprindem ├«n via╚Ťa noastr─â cotidian─â.

Cei care au creierul stâng predominant tind să fie mai analitici și metodici în gândirea lor, în timp ce cei care au creierul drept predominant sunt mai creativi și artistici.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
cub elena basescu png
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
cluj florin salam
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
spania profimedia jpg