Iluzia optică care a înnebunit internetul. Animalul pe care-l vezi arată ce fel de persoană ești

Ultima actualizare:

Ascunse în această iluzie optică bizară sunt prezente două animale, iar animalul pe care reușești să-l vezi spune foarte multe despre tine, trecutul tău și personalitatea ta.

creier jpeg

Utilizatorii rețelelor de socializare au fost lăsați să se holbeze ore întregi după ce imaginea uluitoare a fost distribuită pe Twitter, în timp ce oamenii încearcă, dar nu reușesc, să vadă ambele animale.T

Tu ce vezi în imaginea de mai jos?

La prima vedere, iluzia pare să prezinte doar zeci de linii cu aspect psihedelic, dar autorul postării a oferit un mic ghid ca să vezi animalul care te reprezintă.

Dacă-ți încrucișezi ochii, o să poți vedea fie un elan, fie o pisică.

Potrivit utilizatorului de Twitter care a postat această iluzie optică, Pamela Apostolo, animalul pe care-l vezi reprezintă partea predominantă din creierul tău.

„În funcție de modul în care funcționează creierul tău (partea stângă, partea dreaptă), vezi o pisică sau un elan în acest model”, a scris ea.

Fiecare animal pe care îl vezi nu face parte din imaginea propriu-zisă, ci e doar o iluzie optică creată de propriul tău creier. Totuși, dacă măriți oricare dintre caracteristicile pe care le vedeți, iluzia dispare.

Fotografia i-a lăsat pe mulți utilizatori de Twitter nedumeriți, deoarece unii nu reușesc să vadă niciunul dintre animalele.

image

Printre comentariile de la postare, unul dintre acestea arată: „fără forme, fără animale = creierul meu nu funcționează.”.

Un altul a spus: „Văd doar o pisică. Aș vrea ca cineva să contureze elanul”.

Un al treilea a comentat: „Nu am văzut nimic”.

Unii experți cred că oamenii au fie predominantă partea stângă a creierului, fie partea dreaptă a creierului, fiecare dintre acestea fiind răspunzătoare pentru anumite activități pe care le întreprindem în viața noastră cotidiană.

Cei care au creierul stâng predominant tind să fie mai analitici și metodici în gândirea lor, în timp ce cei care au creierul drept predominant sunt mai creativi și artistici.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net