Puteți găsi leopardul camuflat perfect în această poză? Puțini îl pot observa

image
În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observeFoto: Profimedia

Un fotograf din India a reușit fără să vrea să surprindă iluzia optică perfectă, după ce a pozat un leopard care se odihnea pe un deal, complet camuflat în peisajul stâncos. Cei mai mulți oameni care se uită la fotografia sa nu pot repera felina. Nu e de mirare, având în vedere că o bună bucată de timp nici măcar fotograful nu știa de el.

Abhinav Garg (34 de ani), IT-ist de profesie și fotograf amator, nici măcar nu știa că a reușit să prindă leopardul în fotografiile sale, la începutul lunii iunie, până a ajuns acasă și s-a uitat mai atent la ele, scrie Digi24.

Localnicii i-au spus despre leopard în timp ce vizita dealurile Aravali din Jaipur, vestul statului Rajasthan, și și-a luat aparatul foto cu el în speranța că îl va găsi. A stat și a așteptat ore în șir ca leopardul să apară și s-a întors acasă fără poza sperată, credea el.

image
Leopardul se relaxează liștinit pe o piatrăFoto: Profimedia

Fotograful amator, care este din New Delhi, a spus: „A fost într-adevăr cel mai bun camuflaj pe care l-am văzut în viața mea (...) Era o vreme frumoasă când am ajuns la templul înconjurat de dealurile Aravali și acolo am auzit poveștile despre leopard. Câțiva săteni mi-au spus apoi că tocmai îl văzuseră pe dealul din fața templului”.

Abia când Abhinav a descărcat fotografiile în computerul său și-a dat seama că leopardul a fost acolo și a reușit să-l pozeze. „Spre surprinderea mea totală, am găsit un leopard care se odihnea pe stâncă, dar pe care nu am reușit să-l văd pe viu și nici măcar în fotografiile pe care le-am făcut, dacă nu le-aș fi mărit”, a spus el.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg