Puteți găsi leopardul camuflat perfect în această poză? Puțini îl pot observa

Ultima actualizare:

    În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observeFoto: Profimedia
În această fotografie, un leopard se relaxează liniștit, însă nimeni nu reușește să-l observeFoto: Profimedia

Un fotograf din India a reușit fără să vrea să surprindă iluzia optică perfectă, după ce a pozat un leopard care se odihnea pe un deal, complet camuflat în peisajul stâncos. Cei mai mulți oameni care se uită la fotografia sa nu pot repera felina. Nu e de mirare, având în vedere că o bună bucată de timp nici măcar fotograful nu știa de el.

Abhinav Garg (34 de ani), IT-ist de profesie și fotograf amator, nici măcar nu știa că a reușit să prindă leopardul în fotografiile sale, la începutul lunii iunie, până a ajuns acasă și s-a uitat mai atent la ele, scrie Digi24.

Localnicii i-au spus despre leopard în timp ce vizita dealurile Aravali din Jaipur, vestul statului Rajasthan, și și-a luat aparatul foto cu el în speranța că îl va găsi. A stat și a așteptat ore în șir ca leopardul să apară și s-a întors acasă fără poza sperată, credea el.


    Leopardul se relaxează liștinit pe o piatrăFoto: Profimedia
Leopardul se relaxează liștinit pe o piatrăFoto: Profimedia

Fotograful amator, care este din New Delhi, a spus: „A fost într-adevăr cel mai bun camuflaj pe care l-am văzut în viața mea (...) Era o vreme frumoasă când am ajuns la templul înconjurat de dealurile Aravali și acolo am auzit poveștile despre leopard. Câțiva săteni mi-au spus apoi că tocmai îl văzuseră pe dealul din fața templului”.

Abia când Abhinav a descărcat fotografiile în computerul său și-a dat seama că leopardul a fost acolo și a reușit să-l pozeze. „Spre surprinderea mea totală, am găsit un leopard care se odihnea pe stâncă, dar pe care nu am reușit să-l văd pe viu și nici măcar în fotografiile pe care le-am făcut, dacă nu le-aș fi mărit”, a spus el.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net