Imagini șocante! Purceluș cu trei ochi și două râturi, la o fermă din China

Ultima actualizare:

    Purcelușul a devenit o vedetă localăFoto: captură video Youtube
Purcelușul a devenit o vedetă localăFoto: captură video Youtube

O înregistrare în care apare un purceluș cu două râturi și trei ochi a ajuns virală pe rețelele de socializare. Imaginile șocante ar fi fost filmate într-o zonă rurală din China. Proprietara, He Ruxian, a declarat că purcelușul a avut nevoie de atenție specială, fiind hrănit de îngrijitori nu de scroafă, defectul lui afectându-i procesul de alimentare.

Animalul s-a născut cu trei ochi și două râturi, dar proprietara îl consideră „drăguț” și speră că acesta va crește alături de frații lui, potrivit cotidianului britanic The Mirror. Videoclipul a fost publicat pe canalul Youtube luni (17 octrombrie) și a strâns mii de vizualizări. Ce-i drept, He Ruxian a recunoscut că s-a speriat la început de înfățișarea ciudată a purcelușului, dar apoi a început să se obișnuiască cu el. Îl hrănește constant, pentru că micuțul animăluț nu reușește să hrănească de la mama lui. 

Localnicii au dat iama la ferma lui He Ruxian pentru a vedea „mutantul”. Unii s-au oferit și să-l cumpere, dar ea a refuzat. 

În ultimele luni, au apărut numeroase înregistrări cu animale „mutant”, toate provenind din China. Luna trecută, un videoclip cu un porcușor de-abia născut, cu față de om și cu un penis în frunte, a făcut înconjurul Internetului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Kahl jpg
image
image
image
image
image
image
Orsova Veche jpg
sanziene unsplash jpeg
bulgaria 2098838 1280 jpg
bloc China jpg
Canicula FOTO Shutterstock jpg
castraveti png
pisică  foto   Shutterstock jpg
555 (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net