Incredibil ce au descoperit vameșii în bagajul unei pasagere! A reușit să zboare așa 5 ore

Șoc și groază pe aeroportul Chennai, din India! O femeie a reușit să ascundă și să zboare cu un bagaj extrem de periculos. Ofițerii vamali nu se așteptau la o astfel de captură. 

O pasageră a fost reținută pe un aeroport din India (Foto: Freepik)
O pasageră a fost reținută pe un aeroport din India (Foto: Freepik)

Bagajul periculos a fost confiscat

Pasagera a reușit să ascundă 22 de șerpi și un cameleon, în bagaj, dar a fost descoperită la destinație. Ea a băgat reptilele în geamantan și s-a îmbarcat liniștită într-un zbor din Kuala Lumpur, Malaezia, către Chennai, India - călătorie care durează aproximativ 5 ore și jumătate.

Șerpii au fost salvați (foto: captură video)
Șerpii au fost salvați (foto: captură video)

Femeia a fost prinsă de vameșii de la Aeroportul Internațional Chennai, care i-au verificat bagajul. După ce au făcut descoperirea șocantă, aceștia au capturat șerpii și i-au închis în cutii, pentru ca nicio persoană să nu fie în pericol. La fața locului au fost chemați experți în reptile exotice, pentru a prelua șerpii și cameleonul. Nu este clar cum a reușit femeia să treacă de controlul de securitate din Kuala Lumpur. Pasagera a fost reținută de către autoritățile indiene.

Contrabanda cu animale exotice, o problemă majoră

În Chennai a fost făcută mai mult de o treime din toate capturile ilegale de animale sălbatice din India, potrivit rețelei de monitorizare TRAFFIC, chiar dacă orașul și statul înconjurător Tamil Nadu reprezintă doar 5% din populația indiană, conform tabloidului britanic Metro.

Nu este primul caz de acest gen. Anul trecut, pe aeroportul Suvarnabhumi din Bangkok, Thailanda, vameșii au făcut una dintre cele mai mari capturi de acest gen. Două femei au fost arestate și acuzate de contrabandă. În bagajele lor, oamenii legii au găsit nu mai puțin de 109 animale vii, printre care porci spinoși, țestoase, șerpi și șopârle.

De asemenea, în anul 2019, un bărbat care a zburat din Bangkok a fost reținut pe aeroportul din Chennai, după ce ofițerii vamali au descoperit un pui de leopard în bagajul său. Animalul avea doar o lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Neagu jpg
image
image
image
image
image
image
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net