Incredibil! O femeie proaspăt divorțată s-a căsătorit cu un covor: „Sunt puțin obsedată de el”

Putem spune că le-am văzut pe toate! Una dintre cele mai neobișnuite povești de dragoste este cea a lui Bekki Cocks care a ajuns să se mărite cu...un covor! Cum a fost posibil așa ceva, aflați acum!

Bekki s-a căsătorit cu un covor, Foto: Darren Robinson Photography
Bekki s-a căsătorit cu un covor, Foto: Darren Robinson Photography

Bekki Cocks, o mamă divorțată cu doi copii a ajuns să se îndrăgostească de propriul covor pe care l-a numit Mat! Prietenii lui Bekki i-au spus că, dacă își iubește atât de mult covorul, ar trebui să se căsătorească cu el, însă, nu mulți dintre ei se așteptau să meargă până la capăt, conform The Sun.co.uk.

Aceasta a organizat o slujbă intimă, care a durat o oră, în cadrul careia Bekki, a fost îmbrăcată într-o rochie de mireasă tradițională albă și a promis să-l iubească, și să aibă grijă de Mat până la final. 

„Sunt un pic obsedată de Mat"

Bekki a spus: „L-am cumpărat pe Mat în urmă cu un an și, de atunci, am tot repetat cât de mult îl iubesc tuturor celor care mă ascultă. Prietenii mei obișnuiau să glumească: "Dacă îl iubești atât de mult pe Mat, de ce nu te căsătorești cu el?". Petrec atât de mult timp având grijă de el, curățându-l și aspirându-l de câteva ori în fiecare zi și asigurându-mă că arată mereu cât mai bine, încât nu mi-aș putea cum aș putea trăi fără el."

Bekki s-a căsătorit cu un covor
Bekki s-a căsătorit cu un covor

Bekki folosește produse de îndepărtare a petelor pentru a curăța orice mizerie pe care cei doi copii mici ai ei ar fi putut să o lase pe covorul Mat în timpul zilei.

Bekki a adăugat: „Sunt un pic obsedată de Mat. Când copiii sunt în pat, de multe ori mă întind cu el și îi spun cele mai intime gânduri ale mele.  Sunt o mamă singură, așa că el a devenit un confident și se pare că întotdeauna reușesc să mă gândesc mai bine la lucruri atunci când suntem împreună. Așa că, în urmă cu câteva luni, când una dintre prietenele mele a spus că ar trebui să mă căsătoresc cu el, am spus că o voi face".

Nu e prima dată când de-a lugnul timpului s-au raportat cazuri în care oamenii s-au căsătorit cu obiecte. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
www.bugetul.ro
bani numara salarii pensii bani putini
image
image
image
image
image
image
Reciclare ambalaj conform jpg
antalya 928302 1280 (1) jpg
gradina curte flori istock jpg
Plata prin NFC cu smartphone ul FOTO Shutterstock jpg
istock vot votare jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
4 front evaluare jpg
control dsvsa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net