EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"

gabi lunca fiica rebeca1 jpeg
Gabi Luncă, adorată de fiicele sale. Aici, alături de Rebecafoto: arhivă personală

Muzica lăutărească e mai săracă de când în ceruri au plecat să cânte, în doar o săptămână, trei nume grele ale genului: Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Toți trei au fost răpuși, ca o coincidență stranie, într-o zi de vineri, de nemilosul virus Covid-19. Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat duminică, 4 aprilie, iar Gabi Luncă, abia săptămâna viitoare, după cum Click! a aflat, în exclusivitate.

Gabi Luncă (82 de ani) s-a stins din viață vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni. Cei patru copii, fetele Estera, Sara şi Rebeca şi fiul Emanuel, vor să-i îndeplinească mamei lor ultima dorință, aceea de a fi înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, celebrul instrumentist care a încetat din viață pe 28 ianuarie 1998. Click! a aflat ultimele detalii, care se discută chiar acum, despre înmormântarea celebrei cântărețe de muzică lăutărească!

Gabi Luncă va fi înmormântată după datinele creștinești

Gabi Luncă s-a stins din viață vineri seară, în jurul orelor 20.50, ea pierzând lupta cu Covid-19. Familia cântăreței face acum pregătirile pentru înmormântarea marii soliste, dorindu-și pentru ea o slujbă creștinească. Click! a aflat că familia marii cântărețe a făcut o solicitare la DSP, în urma căreia a fost aprobată o înmormântare creștinească pentru Gabi Luncă, chiar un spectacol în memoria marii doamne a muzicii lăutărești, de la care nu vor lipsi porumbeii albi și covorul roșu. Mai mult, familia dorește să-i îndeplinească acesteia ultima dorință: aceea de a fi înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, decedat în 1998.

gabi lunca ion onoriu jpeg
Gabi Luncă și soțul ei Ion Onoriufoto: Facebook

Ion Onoriu va fi mutat de la Străulești, la Dămăroaia

Acordeonistul Ion Onoriu, fostul soț al lui Gabi Luncă, este înmormântat la Cimitiriul Străulești, însă marea doamnă a muzicii lăutărești, Gabi Luncă, a vrut să-și doarmă somnul de veci la Dămăroaia. Familia îi va îndeplini dorința solistei și îi va deshuma și muta trupul neînsuflețit al lui Ion Onoriu, care va fi înmormântat alături de soția lui, Gabi Luncă, tot la Dămăroaia. Medicii de la Spitalul Județean Ilfov au anunțat că vor ține trupul neînsuflețit al solistei în spital până luni, așa că surse din apropierea familiei Onoriu au dezvăluit, pentru Click!, că înmormântarea ar putea avea loc marți. “Asta a fost dorința mamei mele, să fie împreună cu tata și după moarte. Vom face tot ce este posibil să-i îndeplinim dorința. Îmi înmormântez ambii părinți”, a declarat Rebeca Onoriu, cu lacrimi în ochi, în exclusivitate pentru Click!

image
Gabi Luncă și fiica ei, Rebeca Onoriufoto: arhivă personală

“În trei zile, virusul pervers i-a atacat tot!”

Familia renumitei soliste de muzică lăutărească Gabi Luncă este încă în șoc după ce marea doamnă a muzicii lăutărești a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Membri familiei au sperat, până în ultima clipă, să se întâmple o minune și au făcut rugăciuni zilnice pentru marea solistă. Din păcate, în doar trei zile, virusul nemilos a făcut ravagii în trupul cântăreței, care a reușit cu ani în urmă să învingă și cancerul. Devastată după moartea mamei sale, Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Click! “Este cel mai pervers virus. Noi am tot sperat până în ultima clipă că mama se va întoarce acasă sănătoasă. Când am dus-o la spital, în primele zile, și i-au pus masca, își revenise. Dar în trei zile virusul pervers i-a atacat tot! Plămânul a fost atacat aproape sută la sută”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru Click!

Citește și:

Gabi Luncă, o viață plină de drame: i-a murit o fiică și s-a luptat cu cancerul: "M-am jelit zile întregi"

Gabi Luncă a murit. Solista avea 82 de ani și era internată cu Covid. Virusul ucigaș a decimat într-o săptămână branșa muzicii lăutărești

Precizările medicilor despre decesul lui Gabi Luncă. Cauza morții și evoluția din spital

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Congres extraordinar PNL 10 aprilie 2022 Nicolae Ciuca FOTO Inquam Photos / George Calin
canotaj shutterstock jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg