Îngropat la 2 ani după ce a murit! Motivul halucinant pentru care familia a decis asta

Ultima actualizare:

Caz șocant în Africa de Sud! Preotul protestant Siva Moodley a murit pe 14 august 2021, la vârsta de 53 de ani. Cu toate acestea, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost ținut aproape doi ani la morgă, mai exact 579 de zile. De vină ar fi familia, care dintr-un motiv halucinant a refuzat să îl îngroape.

Pastorul Siva Moodley a fost înmormântat la aproape doi ani după ce a murit (Foto: Facebook)
Pastorul Siva Moodley a fost înmormântat la aproape doi ani după ce a murit (Foto: Facebook)

Soția și copiii au refuzat să vină la înmormântare

O casă de pompe funebre din Gauteng a trebuit să obțină un ordin judecătoresc pentru a-l îngropa pe pastorul Siva Moodley, al cărui trup a fost ținut la o morgă timp de aproape doi ani, deoarece familia sa credea că acesta va învia, relatează News24.

Joia trecută, pe 16 martie, a avut loc înmormântarea lui Moodley. Acesta a fost îngropat la cimitirul Westpark din Johannesburg. În jur de 50 de oameni au asistat la slujba de înmormântare, printre care frații și verișorii lui. Soția, Jessie Moodley, și cei doi copii adulți nu au fost prezenți. Aceștia nu și-au dat niciodată acordul ca Siva Moodley să fie îngropat sau incinerat. Soția lui Siva Moodley a susținut, în tot acest timp, că bărbatul va învia și și-a îndemnat rudele să se roage pentru această minune. 

Îndrumătorul spiritual Siva Moodley fondase organizația „Miracle Center”, care susținea că oamenii se pot vindeca de surzire, orbire și de boli terminale prin rugăciune. Mai mult, chiar preotul protestant a afirmat că poate „învia morții”. El a susținut că prima persoană pe care a „înviat-o” a fost Caid Bailey, în 2003 și că zece ani mai târziu, în 2013, a făcut același „miracol” pentru un bebeluș care se născuse mort, conform site-ului său. Pentru aceste „miracole” nu există dovezi oficiale.

În timp ce Moodley este mort din august 2021, pe paginile sale de socializare sunt făcute în continuare postări zilnice. La cârma conturilor sale sociale ar fi chiar soția lui.  De altfel, niciuna dintre paginile de socializare ale lui Moodley nu are vreun mesaj în care este anunțată moartea pastorului. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net