Îți dau lacrimile instant! Cum arăta o declarație de dragoste veche de aproape 3 decenii, făcută de un soldat român iubitei sale

Dragostea avea altă formă de a fi exprimată în urmă cu aproximativ trei decenii. O declarație de iubire a unui soldat plecat de lângă persoana iubită a înduișat tot Internetul. 

Cuplu / foto: Pixabay
Cuplu / foto: Pixabay

Una dintre cele mai frumoase moduri ale soldaților de a-și arăta dragostea pentru femeia de lângă ei în trecut era aceea de a scria câteva rânduri pe o fotografie, aceasta fiind cea mai des folosită tehnică pentru a-și exprima sentimentele. 

„Te ador pentru veșnicie, al tău prieten Dani!”

Plecatul la Război nu presupunea doar slujirea țării. Mulți soldați români plecau cu inima frântă de durere, de gândul că puteau să nu mai revină acasă, acolo unde-i aștepta familia. Înainte de a pleca, bărbații se asigurau că lasă un ultim gând persoanei dragi, câteva cuvinte pline de însemnătate, de dragoste, așezate pe o foaie sau pe o fotografie. 

Pe TikTok a devenit virală fotografia care prezintă o declarație de dragoste făcută de un soldat român iubitei sale partenere. Fotografia datează de aproximativ 26-27 de ani, și transmite următorul mesaj: 

„Dacă viața de soldat,

Mă despărțește și de tine,

Mica mea fotografie,

Păstreaz-o ca amintire!

Te sărut!

Te iubesc! 

Te ador pentru veșnicie, al tău prieten Dani!” - apare scris pe fotografia soldatului. 

Scrisoarea de dragoste a soldatului român / foto: TikTok
Scrisoarea de dragoste a soldatului român / foto: TikTok

„Am trăit iubirea asta! L-am așteptat să vină din armată și ne-am căsătorit!”

Postarea respectivă de pe TikTok s-a viralizat de îndată, ajungând să primească aproape zece mii de aprecieri. Internauții, de toate vârstele, s-au arătat profund emoționați de iubirea pură și sinceră de altădată și au dorit să își exprime gândurile și trăirile în comentarii. 

În timp ce unii au avut povești asemănătoare, tinerii zilelor noastre au mărturisit că și-ar dori ca iubirea pe care o trăiesc acum să fie atât de pură și sinceră ca cea a generațiilor trecute. 

„Am trăit iubirea asta! L-am așteptat să vină din armată și ne-am căsătorit!”;

„Pe vremea când cineva erau împreună și se numeau prietenii”;

„Ce frumos era odată, ar putea fi și acum, dar acum au stricat tot cu social media, o grămadă de variante și de ce să mai alegi doar unul singur, când poți avea 10 care nu fac cât acel 1?” - au fost doar o parte din comentariile internauților. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
dunarea viitura budapesta jpg
portulaca detaliu capsula imatura cu seminte jpg
drumul ursilor jpg
fructe pexels jpg
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net