A dat 160.000 de dolari ca să arate ca un câine

Ultima actualizare:

Toată viaţa a visat numai acest lucru! Un japonez a cheltuit o sumă enormă pentru a-şi face un costum realist de câine. Îl poartă tot timpul şi se comportă exact ca un animal.

Japonezul care arată perfect ca un câine în costumul special pe care şi l-a comandat la o companie japoneză vrea să fie cunoscut doar sub numele de căţel, Tako, şi nu concepe nici să i se ştie vârsta de om. Când îşi îmbracă noul costum ultrarealist nici nu poţi să mai crezi că e om. Arată absolut sută la sută a câine.

Înainte de a se “transforma” în animal
Înainte de a se “transforma” în animal

Şi-a împlinit cu adevărat visul de a trăi ca un animal. Se comportă absolut perfect ca un căţel, după ce a studiat îndelung toate mişcările unui câine.

A dat 160.000 de dolari pe costumul de câine

A plătit pentru costumul cu blană şi trăsături identice unui câine din rasa Border Collie suma de 16.000 de dolari. Cu aceşti bani putea să-şi ia o maşină sau o vacanţă de lux. Dar singura lui ambiţie a fost să fie căţel.

Compania niponă Zeppet a spus că s-a lucrat timp de 40 de zile pentru costumul care imită incredibil aspectul de câine din rasa Border Collie.

Se comportă ca un căţel
Se comportă ca un căţel

Tako a făcut un film în care arată cât de bine se comportă ca animal. Ştie să se mişte ca un câine, să meargă în patru labe, să se gudure, să se desfăşoare în poziţia pe spate exact cum ar face un patruped adevărat şi chiar să dea din coadă. Toată ziua stă numai deghizat în câine şi spune că se simte, astfel, cu adevărat fericit.

Câinii din rasa Border Collie sunt originari din Anglia. Au înălţimi de până la 56 de centimetri, greutate de până la 20 de kilograme şi trăiesc între 12-15 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net