Uite cea mai înaltă familie din lume! A intrat în Cartea Recordurilor

Record! Familia Trapp din Esko, Minnesota, SUA, a fost recunoscută oficial de Cartea Recordurilor drept cea mai înaltă familie de pe planetă, cu înălţimea medie de 2,03 metri.

Toţi ating tavanul cu mâinile. Foto: Facebook
Toţi ating tavanul cu mâinile. Foto: Facebook

Familia americană ­Trapp se mândreşte că nu are egal în toată lumea! Adunate, înălţimile membrilor săi însumează jumătate din lungimea unui teren de tenis, au spus presei reprezentanţii de la Cartea Recordurilor.

Lui Kristine, alintată Krissy, în vârstă de 52 de ani, îi place să spună că e cea mai ”scundă” din cea mai înaltă familie de pe planetă. Ea are înălţimea de ”numai” 1,91 metri. Soţul său, Scott Trapp, în vârstă de 57 de ani, are înălţimea de 2,02 metri.

Fiicele lor, Savanna Trapp şi Molly Trapp, măsoară 2,03 m şi, respectiv, 1,97m, la înălţime. Cel mai tânăr membru al familiei, Adam Trapp, este cel mai înalt, având înălţimea de nu mai puţin de 2,21 metri!

Au şi neplăceri de la record

Toţi cei trei copii ai familiei americane de Cartea Recordurilor fac sport încă din copilărie. Au fost recrutaţi de colegii lor pentru echipele de baschet şi de volei ale şcolilor lor.

Trapp a fost recunoscută oficial de Cartea Recordurilor drept cea mai înată familie de pe planetă în decembrie 2020, după ce a vizitat cabinetul unui medic ortoped local pentru a fi măsuraţi toţi membrii săi.

Fiecare dintre ei a fost măsurat de câte trei ori, pe parcursul unei zile, stând în picioare şi în poziţia culcat.

Înălţimea fiecăruia a fost stabilită făcând media rezultatelor obţinute de către reprezentanţii de la Cartea Recordurilor.

Savanna a mărturisit că înălţimea lor neobişnuită le aduce şi neplăceri. Au dureri fizice, trec greu pe sub uşi, conduc greu maşinile, din cauza picioarelor prea lungi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

zodia singura de sarbatori jpg
cub cristina spatar png
FotoJet jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
accident brasov
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
eren yilmaz tiktok jpg
bani plati stare de urgenta jpeg
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg