La 29 de ani, e gravidă cu al nouălea băiat, dar nu se lasă până când nu face o fată

Asta chiar că le întrece pe toate! Yalancia Rosario, de 29 de ani, din Dallas, Texas a declarat că va continua să aibă copii pentru că nu apelează la măsurile contraceptive şi pentru că soţul ei vrea neapărat să aibă o fetiţă. Ea are opt băieţi şi gravidă cu al nouălea.

Yalancia şi Michael Rosario  alături de şapte din  cei opt băieţi ai lor. Fotografii Instagram
Yalancia şi Michael Rosario alături de şapte din cei opt băieţi ai lor. Fotografii Instagram

Yalancia Rosario, din Dallas, statul american Texas, este o mamă-eroină la cei 29 de ani ai ei, informează tabloidul The Sun, în ediţia sa din SUA.

Yalancia şi soţul ei Michael au deja opt băieţi, pe Jamel, 12 ani, Michael Jr., de 9 ani, Angelo, 8 ani, Armani, 6 ani, Prince, 5 ani, Sincere, 3 ani, Armani, un an şi Gimani, de 5 luni.

Yalancia şi-a revenit extrem de repede după tragedia de anul trecut, când a pierdut o sarcină în primul semestru. Ea este o veritabilă vedetă pe reţelele sociale şi contul ei de Instagram este urmărit de 250.000 de oameni din întreaga lume.

”Soţul meu este disperat să aibă o fiică, aşa că nu ne vom opri aici. Mă simt foarte bine şi mă bucur enorm că vom avea un al nouălea fiu pentru că încă din adolescenţă mi-am dorit să am băieţi”, a declarat super-mama pentru The Sun.

Citește și: Nicolae Guţă, tătic-record. Iată ce drăgălaş e cel de-al 12-lea copil!

Femeia de 29 de ani nu vrea  să apeleze la inseminarea in  vitro pentru a avea o fiică
Femeia de 29 de ani nu vrea să apeleze la inseminarea in vitro pentru a avea o fiică

Yalancia a recunoscut că doctorii i-au recomandat să apeleze la inseminarea in vitro pentru a fi sigură că va avea o fiică, dar americanca a declarat răspicat că ”nu merită efortul şi banii şă că atâta timp cât sănătatea i-o va permite va încerca să rămână gravidă cu o fată pe cale naturală”.

Tatăl îşi doreşte zece copii

Cel de al nouălea băiat se va numi Kairo Eli Emori Rosario, au declarat cei doi părinţi. Michael, care are 36 de ani, a povestit că a fost nevoit să renunţe la slujbă pentru a putea să îşi ajute soţia să crească ”armata de băieţi”.

”Mi-am dorit din totdeauna o familie cu zece copii pentru că însumi am crescut într-o familie cu şapte copii şi am avut şase fraţi mai mici. Amintirile pe care copiii şi le fac într-o familie numeroasă nu se pot compara cu experienţele pe care le au copii care au un singur frate sau cresc singuri la părinţi”, a declarat Michael.

Citește și: Fiul lui Adrian Păunescu, familie-record! La 32 de ani era bunic, la 46 a devenit iar tătic

Yalancia a recunoscut că primii băieţi au venit pe lume chiar dacă la vremea respectivă ea lua contraceptive. Ea a renunţat la măsurile de contracepţie de peste cinci ani şi recunoaşte că ”e obligată să gătească în cantităţi demne de cantina socială, dar că adcoră acest lucru atunci când vede întreaga familie adunată în jurul mesei”.

Familia numeroasă cheltuieşte în medie pe lună peste 1.500 de dolari numai pe mâncare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net