Jurnalist terorizat de interlopi. A găsit o pisică moartă pe mormântul soției și crucea smulsă de la locul de veci

Sorin Țiței, ziaristul din Galați care în urmă cu câțiva ani a găsit o pisică moartă pe mormântul soției sale, după ce a scris mai multe texte critice referitoare la politicieni și interlopi, este din nou șicanat. Acesta a găsit crucea de lemn de la mormântul soției ruptă și aruncată pe un alt loc de veci.

Sorin Țiței. SURSA FOTO: Facebook
Sorin Țiței. SURSA FOTO: Facebook

Mai mult decât atât, acesta a subliniat faptul că iarba era călcată, ca dovadă a faptului că cineva a făcut acest gest intenționat, iar crucea era prinsă cu două bare și nu putea cădea.

,,Am găsit crucea de lemn ruptă și aruncată pe mormântul vecin, plantele călcate în picioare și o candelă aruncată într-un colț! Este, cel puțin, a zecea vandalizare a mormântului soției, ca răzbunare la articolele mele!", a scris Sorin Țiței pe rețelele de socializare.

Citește și: Colegii de breaslă îi iau apărarea lui Visarion Alexa: «Numai prădător sexual nu era»

Sorin Țiței, șicanat în repetate rânduri

Jurnalistul nu este pentru prima dată șicanat. Totul a început pe 28 mai 2015, atunci când Sorin Țiței a găsit o pisică moartă pe mormântul soției sale din Cimitirul Eternitatea. Acest fapt a avut loc după ce acesta a scris mai multe texte critice referitoare la politicienii din Galați.

În anul 2016, dosarul a fost închis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. S-a hotărât că felina a murit în urma unei dispute cu un alt animal pentru resturile de mâncare aruncate în cimitir, astfel de situații fiind des întâlnite într-un asemenea loc. 

În 2021, Newsweek a arătat cum Cicerone Lupu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al companiei Apă Canal Galați, l-a jignit pe Facebook pe jurnalist.

Vezi și: Un celebru jurnalist a murit într-un accident de bicicletă!

În anul 2020, atunci când a apelat numărul de urgență pentru că a fost amenințat de un vecin, Sorin Țiței a fost amendat cu suma de 1.000 de lei. Acesta nu a stat pe gânduri, întrucât știa că a fost nedreptățit, și a contestat amenda primită.

Magistrații au motivat, spunând că „trebuiau îndeplinite simultan cele trei condiții: apelarea să fie repetată, să fie cu rea-credință şi nejustificată”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net