Jurnalist terorizat de interlopi. A găsit o pisică moartă pe mormântul soției și crucea smulsă de la locul de veci

Sorin Țiței, ziaristul din Galați care în urmă cu câțiva ani a găsit o pisică moartă pe mormântul soției sale, după ce a scris mai multe texte critice referitoare la politicieni și interlopi, este din nou șicanat. Acesta a găsit crucea de lemn de la mormântul soției ruptă și aruncată pe un alt loc de veci.

Sorin Țiței. SURSA FOTO: Facebook
Sorin Țiței. SURSA FOTO: Facebook

Mai mult decât atât, acesta a subliniat faptul că iarba era călcată, ca dovadă a faptului că cineva a făcut acest gest intenționat, iar crucea era prinsă cu două bare și nu putea cădea.

,,Am găsit crucea de lemn ruptă și aruncată pe mormântul vecin, plantele călcate în picioare și o candelă aruncată într-un colț! Este, cel puțin, a zecea vandalizare a mormântului soției, ca răzbunare la articolele mele!", a scris Sorin Țiței pe rețelele de socializare.

Citește și: Colegii de breaslă îi iau apărarea lui Visarion Alexa: «Numai prădător sexual nu era»

Sorin Țiței, șicanat în repetate rânduri

Jurnalistul nu este pentru prima dată șicanat. Totul a început pe 28 mai 2015, atunci când Sorin Țiței a găsit o pisică moartă pe mormântul soției sale din Cimitirul Eternitatea. Acest fapt a avut loc după ce acesta a scris mai multe texte critice referitoare la politicienii din Galați.

În anul 2016, dosarul a fost închis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați. S-a hotărât că felina a murit în urma unei dispute cu un alt animal pentru resturile de mâncare aruncate în cimitir, astfel de situații fiind des întâlnite într-un asemenea loc. 

În 2021, Newsweek a arătat cum Cicerone Lupu, vicepreședintele Consiliului de Administrație al companiei Apă Canal Galați, l-a jignit pe Facebook pe jurnalist.

Vezi și: Un celebru jurnalist a murit într-un accident de bicicletă!

În anul 2020, atunci când a apelat numărul de urgență pentru că a fost amenințat de un vecin, Sorin Țiței a fost amendat cu suma de 1.000 de lei. Acesta nu a stat pe gânduri, întrucât știa că a fost nedreptățit, și a contestat amenda primită.

Magistrații au motivat, spunând că „trebuiau îndeplinite simultan cele trei condiții: apelarea să fie repetată, să fie cu rea-credință şi nejustificată”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg